Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Şanlıurfa'da 16 Yıldır Aranan C.R. Jandarma Operasyonuyla Yakalandı!

Şanlıurfa'da polis memuru Nihat Karakoca'nın 2009'da gerçekleşen şehit edilmesi olayının suçlusunun 16 yıldır aranan C.R. olduğu ortaya çıktı. JASAT ekibi tarafından düzenlenen operasyonla C.R., Karaköprü ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

Yayınlama: 04.03.2025 - 14:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 60
Paylaş:

16 yıl boyunca kaçmayı başaran C.R., Şanlıurfa'nın en uzun aranan suçlusu olarak yakalandı! Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

Şanlıurfa’da polis memuru Nihat Karakoca'nın şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak 16 yıldır aranan C.R., düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı.

ANKARA (İGFA) -  Jandarma Dedektifleri (JASAT) geçmişin karanlık köşelerindeki suç dosyalarından bir dosyayı da aydınlattı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerimizce titizlikle yürütülen çalışmalar sonucu 13 Haziran 2009 tarihinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahlı kavga olayına müdahale ettiği esnada Polis Memuru Nihat Karakoca’nın şehit olduğu, 1 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ise yaralandığı olayın şüphelisi olarak 16 yıldır aranan C.R. isimli şahıs, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Kahraman Jandarmamız tarafından saklandığı evde yakalandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1896872388534391074

Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya, hapis kararıyla arananlar için her il ve ilçede özel ekipler kurduklarını belirterek, "Bu şahısları her yerde arıyorlar. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayın, biz gereğini yapalım. Şanlıurfa Valimizi, operasyonu koordine eden Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığımız ile JASAT Timlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Şanlıurfa'da tarihi bir suç dosyasını aydınlatan JASAT ekibi, uzun süredir peşinde olduğu suçluyu nihayet yakalayarak adaletin yerini bulmasını sağladı. Operasyon hakkında içişleri bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarıyla ayrıntılar haberimizde.

# Şanlıurfa # C.R. # JASAT
Son Haberler

Samsung, dünyanın ilk HDR10+ ADVANCED yayın deneyimini Prime Video'da kullanıma sunuyor

17.08.2026 - 09:12

İstanbul’da Kentsel Dönüşüm 1 Milyona Ulaştı

16.08.2026 - 19:48

3. Devlet Türk Sanatları Yarışması Başlıyor

16.08.2026 - 19:46

Petrol ve Doğal Gaz Üretimi Hız Kesmiyor

16.08.2026 - 19:42

BELMEK Kursiyerlerinin El Emeği Eserleri Görücüye Çıktı

16.08.2026 - 17:49

Malatya'da Kuru Kayısı Sektörünün Geleceği İçin Semineri Düzenlendi

16.08.2026 - 15:28

Kocaeli’nde 36 Saatlik Kentsel Arama Kurtarma Tatbikatı

16.08.2026 - 15:24

95. İzmir Enternasyonal Fuarı Öncesi Kültürpark’ta Hazırlıklar Hız Kazandı

16.08.2026 - 12:36

Ayvalık’ın Üretim Tarihine Işık Tutan Yeni Kitap Tanıtıldı

16.08.2026 - 12:35

Denizli Büyükşehir’den Miniklere “Okula Merhaba” Desteği

16.08.2026 - 12:14
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel