Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Sason'da Kaymakam Başar Halkla Buluştu: Fahri Hemşehrilik Ünvanı Aldı!

Batman Sason'da Kaymakam Furkan Başar, ilçe halkıyla bir araya geldi. Başar'a fahri hemşehrilik ünvanı verildi.

Yayınlama: 22.08.2025 - 12:18 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 19
Paylaş:

Batman'ın Sason ilçesi, tarihi bir ana tanıklık etti! Kaymakam Furkan Başar, ilçe halkıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen coşkulu bir buluşmada bir araya geldi. Bu anlamlı etkinlikte, Kaymakam Başar'a Sason Belediye Başkanı İrfan Demir tarafından fahri hemşehrilik ünvanı verildi. Peki, bu sıcak buluşmada neler konuşuldu? Kaymakam Başar, Sason'lulara hangi mesajları verdi? İşte, Sason'dan gelen son dakika haberleri ve detaylar...

Batman'da Sason Kaymakamı Furkan Başar, Sason Belediye Başkanı İrfan Demir, Yücebağ Belediye Başkanı Abdullah Bil, kurum müdürleri ve ilçe halkı ile buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Sason Kaymakamı Furkan Başar, ilçedeki birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu tür buluşmaları organize ettiklerini belirterek bundan sonra Sason meydanında olduğu gibi birlik, beraberlik ve kardeşliğin de bir arada olmasını istedi.

SASON KAYMAKAMINA FAHRİ HEMŞERİLİK ÜNVANI

Halk buluşmaları kapsamında Sason Kaymakamı Furkan Başar’da Sason Belediye Başkanı İrfan Demir tarafından “Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı” verildi.

Sason Belediye Meclisinin oy birliği kararıyla, ilçenin sorun ve ihtiyaçlarının çözümüne yönelik duyarlılığı ve Sason Belediyesi’ne sunduğu katkılarından dolayı Başar’a 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18/r maddesi gereğince “Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı” vermeyi uygun gördüklerini belirten Başkan Demir, Başar’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı müteşekkir olduklarını belirtti.

Fahri hemşehrilik beratını alan Kaymakam Başar, bundan sonra bir Sason’lu olarak ilçeye daha fazla hizmet etmeye çalışacağını kaydetti. Kaymakam Başar, “Bu kıymetli hemşerilik beratını takdim eden başta Belediye Başkanımız olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerimize ve değerli Sason’lulara gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sason Kaymakamı Furkan Başar, Sason Belediye Başkanı İrfan Demir ve ilçe halkının katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen halk buluşması büyük ilgi gördü. Kaymakam Başar, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurguladı. Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı kararla, Kaymakam Başar'a ilçeye yaptığı katkılardan dolayı fahri hemşehrilik ünvanı verildi. Başar, bu ünvanı almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sason'a daha fazla hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Son Haberler

Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

17.10.2026 - 23:18

Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı

17.10.2026 - 18:52

Ütüyü Buzdolabına Koymak Hastalığın Net Bir İşareti!

17.10.2026 - 18:41

Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu

17.10.2026 - 18:33

Türk Telekom Küresel Arenadaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

17.10.2026 - 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetimi Güven Tazeledi

17.10.2026 - 18:29

Sütaş, Süt ve Süt Ürünlerinde “Türkiye’nin En Güvenilir Markası”

17.10.2026 - 18:28

Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak

17.10.2026 - 17:35

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

17.10.2026 - 17:32

Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü

17.10.2026 - 16:47
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel