Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Magazin
Magazin

Seda Mete Adaletten Yanılgıya Hızla Tırmanıyor!

Nükhet Duru'nun keşfettiği Seda Mete, 'Adalet' ve 'Yanıla Yanıla' şarkılarıyla büyük ses getirdi. Mete, sahnelerinde Marilyn Monroe ruhu taşıdığını düşünüyor.

Yayınlama: 06.03.2024 - 12:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 333
Paylaş:

‘Adalet’ ve ‘Yanıla Yanıla’ adlı şarkılarıyla şöhret basamaklarını hızla tırmanan Seda Mete avukat olmayı planlarken Nükhet Duru ile tanışması hayatını değiştirdi. 11 yıl Duru'ya vokal yapan Seda Mete, Duru, Marilyn Monroe ruhunu taşıdığını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) - 15 yıldır sahnelerde fırtına gibi esen Seda Mete müthiş enerjisiyle İstanbul’un en gözde mekanlarında dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Sahne şovlarındaki başarısını stüdyoya da taşıyan Seda Mete ilk single’ı ‘Adalet’ ve geçtiğimiz günlerde yayınladığı ‘Yanıla Yanıla’ ile adını çok daha geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Seda Mete müzik hayatına çok küçük yaşta Nükhet Duru'ya vokal yaparak başladı. Mete “Beni üniversite yıllarımda Nüket Duru keşfetti.

Onun yanında vokal olarak başladım. Aslında müziği meslek olarak düşünmüyordum. Deli gibi çalışıp avukat olmak istiyordum. Ama Nükhet Duru ile tanışmam hayatımı değiştirdi. Ona 11 yıl vokal yaptım. Meraklı bir öğrenciydim. Sahnede doğru duruş, giyim, makyajdan tutun da doğru şarkı söylemeye, dinleyicilerle sohbet etmeye kadar her şeyi ondan öğrendim. O benim divamdır. Çok şanslıyım” dedi.

‘MARİLYN MONROE RUHUNU TAŞIYORUM’

Sarı saçları ve tavırlarıyla Marilyn Monroe’ya benzetilen Seda Mete pandemide saçlarını sarıya boyattığını söyledi. Mete “Bir yazı okumuştum. ‘Sana ne iyi geliyorsa onu yap’ ile başlayan. Saçlarımı o dönem sarıya boyattım. Kendim için verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Marilyn o kadar simgesel ve ikonik bir star ki… Madonna, Cristina Aquilera, Paris Hilton, Bella Hadid gibi yıldızlara ilham olmuş bir isim. Ben de onlardan biriyim. O ruhu taşıdığımı düşünüyorum” diye konuştu.

# Seda Mete # Marilyn Monroe # Nükhet Duru
Son Haberler

Milas Belediyesi’nden Ulaşımda Büyük Hamle

03.08.2026 - 17:47

Düzce'de Atık Yağ Kampanyası Sürüyor

03.08.2026 - 17:39

Mediamarkt Türkiye Dijital Kanallarındaki Ürün Gamını Genişletiyor

03.08.2026 - 17:25

Türkiye'nin Temmuz Ayı İhracatı 25,6 Milyar Dolar Oldu

03.08.2026 - 16:43

Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Malatya'da Başlıyor

03.08.2026 - 16:41

Enerji Maliyetlerini Azaltmanın Yolu Doğru Isı Yalıtımından Geçiyor

03.08.2026 - 16:14

İstanbul'da 2026 Yılının İlk Yarısında Kazaların En Yoğun Olduğu Yer Neresi?

03.08.2026 - 15:48

Nilüfer’de Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

03.08.2026 - 15:43

Yapay Zekâ Meslekleri Değil, Kullanmayanları Geride Bırakacak!

03.08.2026 - 15:42

Tofaş Spor Kulübü’nden Geleceğin Sporcularına Yatırım

03.08.2026 - 15:35
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel