Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Serik'te Öğrencilerden Örnek Davranış: Hastaneye Sağlık Bağışı!

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu öğrencileri, Öğretmenler Günü'nde Serik Devlet Hastanesi'ne anlamlı bir bağışta bulundu. Öğrencilerin bu duyarlı davranışı takdir topladı.

Yayınlama: 04.12.2025 - 10:39 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Antalya'nın Serik ilçesinde Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak için sıra dışı bir yol seçti. Kendi aralarında para toplayan 7-H sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hülya Özgün adına Serik Devlet Hastanesi'ne nebülizatör ve pulse oksimetre cihazları bağışladı. Bu anlamlı jest, hem öğretmenlerini hem de hastane yönetimini duygulandırdı. Öğrencilerin bu örnek davranışı, toplumsal duyarlılık ve yardımlaşma konularında ilham kaynağı oldu. Bağışlanan cihazlar, hastanede tedavi gören hastaların sağlık hizmetlerine önemli katkı sağlayacak.

ANTALYA - BHA

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu 7-H sınıfı öğrencileri kendi aralarında anlaşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 2 nebülizatör ve 3 pulse oksimetre cihazı alıp öğretmenleri Hülya Özgün adına Serik Devlet Hastanesi'ne bağışta bulundu.

Öğrencilerinin örnek davranışının kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Hülya Özgün, "Öğretmenlik yaşamım boyunca en güzel öğretmenler günü hediyesini almış oldum. Öğrencilerim benim ve kendileri için hayırlı bir etkinliğe imza attı. Onları yürekten kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Kurt, "Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları parayla öğretmenleri adına çok anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi organizasyonu yapmışlar. Harçlıklarıyla almış oldukları 2 nebülizatör ve 3 pulse oksimetre cihazını öğretmenleriyle bizleri ziyarete ederek önce Öğretmenler Günü'nü kutladılar ardından cihazları hastanemize bağışladılar. Bizleri de duygulandıran bu örnek Öğretmenler Günü kutlaması ve hediyeleri dolasıyla Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu öğrencilerimize ve öğretmenimiz Hülya Özgün'e teşekkür ediyorum."

Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan Kurt, öğrencilerin bu anlamlı bağışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenleri Hülya Özgün'e teşekkür etti. Öğrencilerin harçlıklarıyla aldıkları cihazlar, hastanenin tıbbi donanımını güçlendirecek ve hastalara daha iyi hizmet sunulmasına yardımcı olacak. Bu olay, gençlerin toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğinde neler başarabileceğini gösteren güzel bir örnek teşkil ediyor. Öğrencilerin bu duyarlılığı, diğer okullara ve öğrencilere de örnek olması temennisiyle karşılandı. Öğretmen Hülya Özgün ise, öğrencilerinin bu anlamlı hediyesi karşısında duygulandığını ve bunun öğretmenlik yaşamının en güzel hediyesi olduğunu belirtti.

# Serik Devlet Hastanesi # Öğrenci Bağışı # Öğretmenler Günü
Son Haberler

Kruvaziyerde Yatırımlar Denizden Karaya Genişliyor

11.09.2026 - 16:41

Bakan Ersoy Sektörü Dinledi, Kentin Turizm Gündemi Masaya Yatırıldı

11.09.2026 - 16:30

Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Yenilenen Tasarım Paketiyle MINI Online Store’da

11.09.2026 - 16:27

Botoks Artık Tutmuyorsa Nedeni İlaç Olmayabilir!

11.09.2026 - 16:09

Divan Grubu Oteller ve Ziyafet Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Uygar Koçaş Oldu

11.09.2026 - 15:54

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Kopya İntiharlara Dikkat!

11.09.2026 - 15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de 26 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

11.09.2026 - 15:11

TÜİK Açıkladı: İhracat ve İthalatta Büyük İşletmeler Öne Çıktı

11.09.2026 - 15:05

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel