Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Siyaset
Siyaset

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Marangoz Esnafıyla Buluştu

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Sektör Buluşmaları kapsamında şehirdeki marangoz esnafıyla bir araya geldi. Marangozlar Esnaf Odası üyelerine yönelik düzenlenen iftar programında, Bilgin ve esnaf arasındaki diyaloglar ön plana çıktı.

Yayınlama: 25.03.2024 - 14:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 69
Paylaş:

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Marangozlar Esnafı Arasındaki İftar Buluşması Halkı Heyecanlandırdı! AK Parti Belediye Başkan Adayı Bilgin, Marangozlar Esnaf Odası üyeleriyle gerçekleştirdiği samimi diyaloglarla öne çıktı. Şehrin geleceğine yönelik yapılan planlar ise merak konusu oldu.

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Sektör Buluşmaları kapsamında şehirdeki marangoz esnafıyla bir araya geldi.

SİVAS (İGFA) - AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Sektör Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Marangozlar Esnaf Odası üyelerine yönelik düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Demirgil, AK Parti İl Başkan Vekili Sebahattin Buyrukoğlu, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın ve çok sayıda esnaf katıldı.

Programda konuşan Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Kuzey Çevre Yolu ve 4 Eylül Sanayi Sitesi Kavşağı için Başkan Bilgin’e teşekkür ederek sanayi sitesine yönelik beklentilerini dile getirdi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise “Kuzey Çevre Yolu’nu şehrimize kazandıracağız. Yine 4 Eylül Sanayi Sitesi’nin ve bölgede yaşayan başta siz kıymetli esnaflarımız olmak üzere hemşerilerimizin talebi vardı. 4 Eylül Sanayi Sitesi Kavşağı’nın yapılması ve oluşan trafik sıkışıklığının giderilmesiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Sivas mitinginde ‘4 Eylül Sanayi Sitesi Kavşağını da yapacağız’ dedi. İnşallah bu dönem projeyi şehrimize kazandıracağız. Sıkıntılarımız yok mu, var… İşte biz o sıkıntıları hızla çözüme kavuşturmak adına sizlerden hayır duası ve destek istiyoruz” dedi.

Bilgin, “4 Eylül Sanayi Sitesi’nin alt yapısı ve çevre düzenlemesi ile ilgili Hakan Başkanım da arayıp diğer oda başkanlarımızla da görüşerek projeyi hazırladık. Ancak önce pandemi sonrasında yaşanan ekonomik dalgalanma derken en son 6 Şubat'ta 2023 yılında meydana gelen Asrın Felaketi maalesef imalat yapmamızı engelledi. Sizlere de güvenerek bu süreçte kaynaklarımızın büyük bir kısmını deprem bölgesine aktardık. Sivas olarak, insan olarak,  Müslüman olarak, komşu olarak yapmamız gerekeni yaptık ve kaynaklarımızda birlikte deprem bölgesine destek olduk. İnşallah bu yıldan başlamak üzere 4 Eylül Sanayi Sitesi’nin altyapısını tamamlayacağız. Özellikle yağmur suyu hattını, çevre düzenlemesini yapacağız ve başkanımızla da kooperatiflerle de bir araya gelerek 4 Eylül Sanayi Sitesi’ni Sivas'a yakışır hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 4 Eylül Sanayi Sitesi Kavşağı ve Kuzey Çevre Yolu gibi önemli projelerle ilgili marangoz esnafının beklentilerini dinledi. Bilgin, şehre kazandırılacak projelerle ilgili esnafların desteğini beklediğini vurgulayarak, 4 Eylül Sanayi Sitesi'nin altyapısını tamamlama sözü verdi. Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın ve diğer katılımcılar, Bilgin'e desteklerini ileterek şehrin gelişimine aktif katkı sağladı.

# Hilmi Bilgin # Marangoz Esnafı # Sivas Belediye Başkanı
Son Haberler

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58

TEKNOFEST 2026 Heyecanı Diyarbakır’da Başladı

17.09.2026 - 08:43

Borusan Next Motosiklet Satış Ağını Ataşehir’deki Yeni Noktasıyla Güçlendirdi

16.09.2026 - 16:48

Su Tasarrufu Bireysel Kullanım Alışkanlıklarına İndirgenmemeli!

16.09.2026 - 16:04

Kızılay Maden Suyu 100 Yıllık Mirasını Geleceğe Taşıyor

16.09.2026 - 15:06

Aksa Jeneratör ve Hyundai’den 20 Yıllık Güçlü Ortaklık

16.09.2026 - 14:55

Nissan, Türkiye'nin de Dahil Olduğu Avrupa için Yeni Modelini Duyurdu

16.09.2026 - 14:52

Siemens Türkiye, Gençleri İklim Kriziyle Mücadele Çözümlerini COP31’de Sergilemeye Davet Ediyor

16.09.2026 - 14:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel