Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Sivas Belediyesi Ramazan Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Pazar Desteği Sunuyor

Sivas Belediyesi, şehir merkezindeki ihtiyaç sahiplerine Ramazan boyunca haftalık 500 TL nakit destek sağlayarak sebze-meyve ihtiyaçlarını karşılıyor. Ödemeler, özel bir uygulama aracılığıyla pazar alışverişlerinde kullanılabilecek.

Yayınlama: 17.02.2025 - 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 74
Paylaş:

Sivas Belediyesi, Ramazan ayında dar gelirli ailelere pazar destek paketi sunuyor! Şehir merkezindeki ihtiyaç sahiplerine yönelik haftalık 500 TL nakit desteği, sebze-meyve alışverişlerinde kullanılabilecek. Detaylar haberimizde!

Sivas Belediyesi tarafından şehir merkezindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Ramazan boyunca pazar alışverişi desteği sağlanacak.

SİVAS (İGFA) - Son dönemde hayata geçirilen sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisi daha ekleyen Sivas Belediyesi, kent merkezinde ikamet eden dar gelirli ailelerin Ramazan ayında sebze-meyve ihtiyaçlarını karşılamaları adına haftalık 500 TL nakit destek sağlayacak.

Vatandaşların Gülkart hesaplarına yatırılacak bu ödemeler, pazar esnafının cep telefonlarına yüklenecek özel bir uygulama aracılığıyla pazar alışverişlerinde kullanılabilecek.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, projeyi duyurmak amacıyla Tuzlugöl Mahallesi’ne kurulan semt pazarını ziyaret etti. Esnaflar ile tek tek selamlaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Uzun, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere sağlanacak nakit yardımların detayı hakkında bilgiler verdi.

Dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken yerel esnafın da desteklenmesini sağlayan bir sistem oluşturduklarını dile getiren Başkan Uzun, Gülkartlara yatırılacak ödemelerin pazarcı esnafının cep telefonlarına yüklenecek bir uygulama vasıtasıyla alışverişlerde kullanılabileceğini söyledi.

Sağlanacak destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Şahin ise Gülkart ile yapılacak alışverişlerde pazar esnafı olarak vatandaşlara ilave %10 indirim sağlayacaklarının müjdesini verdi.

Sivas Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini ekleyerek dar gelirli ailelere Ramazan ayında destek oluyor. Projede, vatandaşların Gülkart hesaplarına yatırılan nakit yardımlar, özel bir uygulama ile pazar alışverişlerinde kullanılabilecek. Başkan Dr. Adem Uzun'un açıklamasına göre, bu destekle ihtiyaç sahipleriyle birlikte yerel esnaf da desteklenmiş olacak.

# Sivas Belediyesi # Ramazan Ayı # ihtiyaç sahipleri
Son Haberler

Dünyanın En İyi 32 Drone Pilotu TEKNOFEST Güneydoğu’da Yarışacak

26.09.2026 - 21:38

ATO’da 47 Aylık Çalışma Dönemi Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 21:27

Güneşin Kurulu Güç İçerisindeki Payı Yüzde 22’ye Ulaştı

26.09.2026 - 21:21

Bursa'da Arkeofest'e Yoğun İlgi

26.09.2026 - 18:35

Kayseri'de Minik İtfaiyeciler Hem Öğrendi Hem Eğlendi

26.09.2026 - 18:33

Malatya'da ‘Spor Zirvesi’ Düzenlendi

26.09.2026 - 18:31

İBB’den Kentteki Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

26.09.2026 - 18:29

 Türkiye’de Yaklaşık 15 Milyon Kişi Ortodontik Tedaviye İhtiyaç Duyuyor 

26.09.2026 - 18:27

İngiltere’den Türkiye’ye Prestijli Turizm Ödülü

26.09.2026 - 18:25

İTF 2026’da Turizmin Geleceği ve Hedefler Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 16:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel