Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Sivas Parklarında Güvenlikçiler Elektrikli Ulaşım Aracıyla Görev Yapıyor

Sivas Belediyesi, park-bahçe ve mesire alanlarında görev yapan güvenlikçileri desteklemek amacıyla elektrikli bisiklet ve scooterları devreye aldı. Bu sayede güvenlik personelinin işleri daha kolay hale geldi. İlk olarak Paşabahçe Mesire Alanı, Soğuk Çermik Kaplıcası ve AKSU’da kullanılan elektrikli ulaşım araçlarının sayısının ilerleyen dönemde artırılması planlanıyor.

Yayınlama: 16.07.2024 - 16:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 64
Paylaş:

Sivas Belediyesi, parklarında güvenlikçilerin işlerini kolaylaştırmak için yeni bir adım attı: Elektrikli ulaşım araçları! Artık güvenlikçiler, park-bahçe ve mesire alanlarında görevlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yerine getirebilecek. İlk etapta kullanılan elektrikli bisiklet ve scooterlar, ilerleyen zamanlarda daha fazla alana yayılacak.

Sivas’ta park-bahçe ve mesire alanlarının güvenliğini sağlayan belediye bünyesindeki güvenlikçiler, görevlerini artık elektrikli bisiklet ve scooterlar ile yapıyor.

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediyesi, görev sahası geniş olan kaplıcalar, mesire alanları ve parklarda ihtiyaç duyulan noktalara hızlı şekilde ulaşılması amacıyla elektrikli bisiklet ve scooterları devreye aldı.

Görevlerini artık elektrikli bisiklet ve scooterlar ile yapan güvenlik personelinin işi büyük ölçüde kolaylaştı.

İlk olarak Paşabahçe Mesire Alanı, Soğuk Çermik Kaplıcası ve AKSU’da kullanılmaya başlayan elektrikli ulaşım araçlarının ilerleyen dönemde sayılarının artırılması hedefleniyor.

Sivas Belediyesi'nin parklarında hizmet veren güvenlikçiler için yapılan bu yenilik sayesinde işlerinin daha verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesi sağlanacak. Elektrikli ulaşım araçları, güvenlik personelinin görev alanlarına hızlı bir şekilde ulaşmalarını, dolayısıyla vatandaşlara daha etkili bir koruma sağlamalarını destekleyecek. Paşabahçe Mesire Alanı, Soğuk Çermik Kaplıcası ve AKSU’daki başarılı uygulamaların ardından, elektrikli ulaşım araçlarının sayısının artırılmasıyla güvenlik hizmetlerinin kapsamı genişletilecek.

# Sivas Belediyesi # güvenlikçiler # elektrikli ulaşım aracı
Son Haberler

Dünyanın En İyi 32 Drone Pilotu TEKNOFEST Güneydoğu’da Yarışacak

26.09.2026 - 21:38

ATO’da 47 Aylık Çalışma Dönemi Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 21:27

Güneşin Kurulu Güç İçerisindeki Payı Yüzde 22’ye Ulaştı

26.09.2026 - 21:21

Bursa'da Arkeofest'e Yoğun İlgi

26.09.2026 - 18:35

Kayseri'de Minik İtfaiyeciler Hem Öğrendi Hem Eğlendi

26.09.2026 - 18:33

Malatya'da ‘Spor Zirvesi’ Düzenlendi

26.09.2026 - 18:31

İBB’den Kentteki Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

26.09.2026 - 18:29

 Türkiye’de Yaklaşık 15 Milyon Kişi Ortodontik Tedaviye İhtiyaç Duyuyor 

26.09.2026 - 18:27

İngiltere’den Türkiye’ye Prestijli Turizm Ödülü

26.09.2026 - 18:25

İTF 2026’da Turizmin Geleceği ve Hedefler Masaya Yatırıldı

26.09.2026 - 16:22
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel