Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Sivaslılar Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'ın İftar Sofrasında Buluştu

Ankara'da düzenlenen Mevlana Kültür Merkezi'ndeki iftar programında Sivaslı dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşları, siyasetçiler ve gazeteciler bir araya geldi. Aşık Veysel belgeseli eşliğinde duygusal anlar yaşandı.

Yayınlama: 20.03.2025 - 12:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 47
Paylaş:

Sivaslılar, Ankara'da duygusal bir buluşmaya şahit oldu! Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, Sivaslılar bir araya geldi. Unutulmaz anlara sahne olan etkinlik, duygu dolu anlar yaşattı.

Sivaslı dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşları, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın ev sahipliğinde iftar sofrasında bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programınaçok sayıda siyasetçi, gazeteci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, muhtar, meclis üyesi ve Ankara’da yaşayan Sivaslılar katıldı.İftar yemeğinde Sivas topraklarından çıkarak dünyaya adını duyurmuş Türk Halk Ozanı Aşık Veysel’in hayatını anlatan mini bir belgesele yer verildi.

SİVAS, MİLLİ MÜCADELE FİTİLİNİN ATEŞLENDİĞİ ŞEHİRDİR

Katılımcılara seslenen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Sivas öyle bir coğrafyadır ki,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Milli Mücadelenin fitilini ateşlediği Cumhuriyetin şehridir. Sivas, Atatürk’ün 1919’da güvenilir kent olarak gelip milli kongre kararlarını aldığı yerdir. Sivaslılar bu güveni boşa çıkarmayarak dimdik durup, dürüstçe bu güvenin hakkını verdi, Cumhuriyete sahip çıktı ve peygamber sancağını yere indirmedi. Ben de sizlere söz veriyorum, Sivas’ın yiğit evladı olarak her zaman bu sancağı bende aynı güvenle dimdik taşıyacağım ve aynı şekilde taşıyanlara da destek olacağım. Bizim tek bir davamız var insanlık davasıdır” dedi.

BİRBİRİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

Ramazan ayının hoşgörü ve birlik ayı olduğunu kaydeden Özarslan, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve hoşgörü ayıdır. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Memleket ayrımı gözetmeksizin birbirimizi tamamlayacağız. Bizler öyle yetiştik. Hiçbir zaman ayrım gözetmedik. Ramazan’ın sonu bayram şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı, Sivaslılar için duygu dolu bir buluşma oldu. Özarslan, Sivas'ın Milli Mücadelenin fitilini ateşlediği önemli bir şehir olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Katılımcılar, Aşık Veysel belgeseli ile duygusal anlar yaşarken, Ramazan ayının hoşgörü ve birlik ruhuna vurgu yapıldı.

# Sivaslılar # Keçiören Belediye Başkanı # iftar programı
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel