Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Şok! Ekrem İmamoğlu'nun Sosyal Medya Hesabına Erişim Engeli!

Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına Türkiye'den erişim engeli geldi! Tutukluluğu süresince sosyal medyayı aktif kullanan İmamoğlu'nun hesabına getirilen bu engel büyük yankı uyandırdı.

Yayınlama: 08.05.2025 - 08:52 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 75
Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına getirilen erişim engeli Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Tutuklanmasından sonra dahi sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan İmamoğlu'nun hesabına getirilen bu yasak, ifade özgürlüğü tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Vatandaşlar, bu ani engellemenin arkasındaki sebepleri merak ederken, konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor. İmamoğlu'nun son paylaşımında Beyazıt Meydanı'ndaki mitinge çağrı yapması dikkat çekmişti. Peki bu erişim engelinin ardında yatan gerçekler neler? Tüm detaylar haberimizde!

ANKARA-BHA 19 Mart’ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konulan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (eski adıyla Twitter) sosyal medya hesabına Türkiye’den erişim engeli getirildi. Gözaltına alındığı günden bu yana kamuoyuna mesajlarını X platformu üzerinden ileten İmamoğlu, tutukluluğu süresince de sosyal medyayı aktif kullanmaya devam etmişti. İmamoğlu’nun hesabından yapılan son paylaşımda, İstanbul’da Beyazıt Meydanı’nda düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine çağrıda bulunulmuş, “Bu akşam saat 20.30’da Beyazıt Meydanı’nda buluşuyoruz. Diplomanı al da gel” ifadeleri kullanılmıştı.

Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına getirilen erişim engeli, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Gözaltına alınmasından bu yana sosyal medya üzerinden mesajlarını iletmeye devam eden İmamoğlu'nun hesabına getirilen bu yasak, siyasi çevrelerde de tartışmalara neden oldu. Son paylaşımında Beyazıt Meydanı'ndaki mitinge davette bulunan İmamoğlu'nun hesabına getirilen bu engel, akıllara çeşitli soruları getiriyor. Konuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

# Ekrem İmamoğlu # X erişim engeli # Sosyal medya yasağı
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel