Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Son Dakika: CHP Lideri Özgür Özel'e Saldırı! TİMBİR'den Sert Tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik saldırıya TİMBİR'den kınama geldi. Demokrasiye yapılan bu saldırı kabul edilemez!

Yayınlama: 04.05.2025 - 16:33 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 88
Paylaş:

Türkiye İhracatçılar Meclisi Birliği (TİMBİR), CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadı. Yapılan yazılı açıklamada, demokrasimize ve ifade özgürlüğüne yönelik bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğu vurgulandı. TİMBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Süleyman Basa, Sayın Özel'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, benzer olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu. Bu saldırı, Türk siyasetine ve demokratik değerlere yönelik bir tehdit olarak değerlendiriliyor. TİMBİR'in açıklaması, saldırıya karşı geniş bir tepki zincirinin parçası olarak öne çıkıyor.

ANKARA-BHA Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin TİMBİR Yönetim Kurulu, yazılı bir açıklama yaptı. TİMBİR Yönetim Kurulu adına Dr. Süleyman Basa, şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Demokrasiye, ifade özgürlüğüne ve siyasetin saygınlığına yapılan bu tür saldırılar asla kabul edilemez. Sayın Özgür Özel’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz."

TİMBİR Yönetim Kurulu'nun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklama, olayın ciddiyetini ve oluşturduğu kamuoyu tepkisini gözler önüne seriyor. Dr. Süleyman Basa'nın imzasıyla yayınlanan metinde, saldırının demokrasiye, ifade özgürlüğüne ve siyasetin saygınlığına bir darbe olduğu vurgulanarak, faillerin en kısa sürede adalete teslim edilmesi gerektiği belirtiliyor. TİMBİR'in bu sert tepkisi, siyasi arenada hoşgörünün ve diyalogun önemini bir kez daha hatırlatırken, benzer olayların önlenmesi için tüm kesimlerin ortak sorumluluk taşıdığına işaret ediyor.

# Özgür Özel saldırı # TİMBİR açıklaması # CHP Genel Başkanı
Son Haberler

Tether, Tarihinin En Kapsamlı İlk Finansal Denetimini Tamamladı

17.08.2026 - 17:29

Türkiye’nin Kalkınmasında Gençlere Özel Sektör Desteği Öne Çıkıyor

17.08.2026 - 17:28

Gençler Denizli Büyükşehir ile Dünyaya Açıldı

17.08.2026 - 17:03

“SHE by Driventure” Programı Hayata Geçiyor

17.08.2026 - 16:55

Küresel Piyasalarda Volatilite Yeniden Yükseliyor

17.08.2026 - 16:22

Malatya Gastronomi Festivali Yüzbinlerce Ziyaretçiyi Ağırladı

17.08.2026 - 16:02

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Drone Teknolojisiyle Ormanlık Alanlardaki Şebekesini İzliyor

17.08.2026 - 15:51

2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da Bisikletseverler Beyşehir’in Tarihini ve Doğasını Keşfetti

17.08.2026 - 15:32

ASPİLSAN Enerji TEKNOFEST Mavi Vatan’da Deniz Teknolojilerini Sergileyecek

17.08.2026 - 15:31

Türkiye'nin Sevilen Gastronomi Markaları Bodrum'da Aynı Çatı Altında Buluşuyor

17.08.2026 - 15:16
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel