Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Son Dakika: İzmir Menderes'te Orman Yangını! Alevler Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

İzmir Menderes'te çıkan orman yangını hızla büyüyor! Ekipler, alevleri kontrol altına almak için havadan ve karadan yoğun çaba sarf ediyor.

Yayınlama: 22.08.2025 - 15:03 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 84
Paylaş:

İzmir'in Menderes ilçesinden gelen son dakika haberleri yürekleri dağladı. Çile Mahallesi'nde tarım alanında başlayan ve kısa sürede ormana sıçrayan yangın, bölgede büyük paniğe yol açtı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına anında müdahale etti. 8 uçak, 9 helikopter ve çok sayıda arazöz ile söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer soruşturma başlattı. Alevlerin yerleşim yerlerine sıçramaması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. Bölgedeki gelişmeler anbean takip ediliyor.

İZMİR-BHA

İzmir’in Menderes ilçesi Çile Mahallesi’nde tarım alanında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına 8 uçak, 9 helikopter, 25 arazöz, 26 su ikmal aracı ve 4 dozer ile müdahale ediliyor.

Ekiplerin alevleri kontrol altına almak için havadan ve karadan söndürme çalışmaları sürüyor.

İzmir'in Menderes ilçesi Çile Mahallesi'nde meydana gelen orman yangını, tarım arazisinde başlayarak ormanlık alana yayıldı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alınması için 8 uçak, 9 helikopter, 25 arazöz, 26 su ikmal aracı ve 4 dozer görevlendirildi. Ekiplerin alevleri söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yangınla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir.

# İzmir orman yangını # Menderes yangın # Orman Yangını
Son Haberler

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50

Cevdet Yılmaz'dan enerji fiyatları uyarısı: Küresel ekonomiler baskı altında

02.11.2026 - 13:46

Denizli’de Mutfak Atölyesinde Kadınlara Sağlık ve Şiddetle Mücadele Eğitimi

02.11.2026 - 13:27
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel