Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Son Dakika: Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Vefat Etti! Kaza Sonrası Acı Haber

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, geçirdiği elim bir kaza sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Memişoğlu acı haberi duyurdu.

Yayınlama: 09.06.2025 - 17:46 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 100
Paylaş:

Manisa'da büyük üzüntü! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatı, sevenlerini ve tüm Manisa halkını yasa boğdu. Geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören Zeyrek, maalesef hayata tutunamadı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun açıklamasıyla teyit edilen bu acı haber, Manisa siyasetinde ve yerel yönetimlerde derin bir boşluk yaratacak. Zeyrek'in ani vefatı, Manisa için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Merhum başkanın ailesine, sevenlerine ve tüm Manisa halkına başsağlığı diliyoruz.

ANKARA-BHA

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yaptığı açıklamada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zeyrek'in sağlık durumunun kritik olduğu biliniyordu. Bakan Memişoğlu, “Yaşadığı kaza sonucu kaldırıldığı hastanede bir süredir tedavi gören Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatı, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Başkan Zeyrek, bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, Zeyrek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu beklenmedik kayıp, Manisa'da derin bir üzüntüye neden oldu. Zeyrek'in ani vefatı, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde önemli bir boşluk yaratırken, yerel seçimlerin ardından göreve gelen Zeyrek'in projeleri ve çalışmaları da merak konusu oldu. Ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

# Ferdi Zeyrek # Manisa belediye başkanı # Kaza ve Vefat
Son Haberler

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel