Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Son Dakika: Milli Dayanışma Komisyonu Çözüm İçin Toplanıyor!

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bugün önemli isimleri ağırlayarak çözüm odaklı bir toplantı gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde!

Yayınlama: 17.09.2025 - 06:46 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 128
Paylaş:

Türkiye'nin birlik ve beraberliği için hayati öneme sahip Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, çözüm arayışlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün gerçekleşecek toplantıda, alanında uzman akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek önemli görüş alışverişlerinde bulunacak. Komisyonun bu toplantısı, ülkenin geleceği açısından umut verici adımların atılmasına zemin hazırlayabilir. Toplantıda ele alınacak konular ve çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor. Gözler, bu kritik toplantıdan çıkacak müjdeli haberlerde!

Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 17 Eylül 2025 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak 10. toplantısında, çatışma çözümü alanında çalışmaları bulunan Prof. Dr. Havva Kök Arslan, Prof. Dr. Sevtap Yokuş Veznedaroğlu, Prof. Dr. Ayşe Betül Çelik ve Doç. Dr. Çerağ Esra Çuhadar birinci oturumda; Fatih Ulusoy, Hüseyin Oruç, Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, Doç. Dr. Vahap Coşkun ve Prof. Dr. Talha Köse ise ikinci oturumda görüşlerini aktaracak.

18 Eylül 2025 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek 11. toplantıda ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren Kadim Aşiretler Federasyonu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu, Medrese Alimleri Vakfı, İslami Tebliğ Tedris İlim Hareketi Adamları Derneği, Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu ile Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği temsilcileri dinlenecek.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 17-18 Eylül tarihlerinde iki önemli toplantı düzenliyor. İlk gün akademisyenler Prof. Dr. Havva Kök Arslan, Prof. Dr. Sevtap Yokuş Veznedaroğlu, Prof. Dr. Ayşe Betül Çelik, Doç. Dr. Çerağ Esra Çuhadar, Fatih Ulusoy, Hüseyin Oruç, Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, Doç. Dr. Vahap Coşkun ve Prof. Dr. Talha Köse çatışma çözümü üzerine görüşlerini sunacak. İkinci gün ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki önemli STK'ların temsilcileri komisyon tarafından dinlenecek. Bu toplantılar, bölgedeki sorunların çözümü ve milli dayanışmanın güçlendirilmesi adına büyük önem taşıyor.

# Milli Dayanışma Komisyonu # Çatışma Çözümü # demokrasi
Son Haberler

Albaraka Türk, Forbes’un “Dünyanın En İyi Performans Gösteren Bankaları” Listesinde Yer Aldı

17.09.2026 - 11:16

Alpine, Türkiye’deki Satış ve Deneyim Noktalarını Genişletiyor

17.09.2026 - 11:08

L'Oréal Türkiye’den ABD’ye Yönetici Transferi

17.09.2026 - 10:56

Turknet ve Monster Notebook Oyuncular için Güçlerini Birleştirdi

17.09.2026 - 10:24

Multinet Up, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Üyesi Oldu

17.09.2026 - 10:19

SİNTEK B.V. Avrupa’ya İthalatta Karbon Yetkisini Aldı

17.09.2026 - 09:31

Turkish Tastes, ABD’de Mutfak Profesyonellerine Ulaşıyor

17.09.2026 - 09:10

SANES PRESSES Yüksek Hassasiyetli FB1 Serisi Hassas Kesme Prese Teknolojisini MAKTEK Avrasya 2026’da Tanıtacak

17.09.2026 - 09:07

Nilüfer Uluslararası Caz Okulu Kapılarını Açıyor

17.09.2026 - 09:06

Şeftali-Nektarin İhracatı 400 Milyon Dolara Koşuyor

17.09.2026 - 08:58
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel