Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Son Dakika: Süleyman Soylu'dan ASİAD Heyetine Kritik Ziyaret!

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ASİAD İş Dünyası Derneği heyetini kabul etti. Görüşmede ekonomik gelişmeler ve iş dünyasının beklentileri masaya yatırıldı.

Yayınlama: 01.07.2025 - 12:40 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 71
Paylaş:

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, ASİAD İş Dünyası Derneği'nin önemli isimlerini makamında ağırladı. Bu beklenmedik ziyaret, iş dünyası ile siyaset arasındaki diyalog köprülerini güçlendirme amacı taşıyor. Görüşmede, Türkiye ekonomisinin nabzı tutulurken, iş dünyasının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı. Süleyman Soylu'nun samimi yaklaşımı ve yapıcı değerlendirmeleri, ASİAD heyeti tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu ziyaret, gelecekteki işbirliği projelerinin de sinyallerini veriyor.

İSTANBUL-BHA

Önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Süleyman Soylu, ASİAD İş Dünyası Derneği heyetini makamında kabul etti. ASİAD Başkanı Sn. Yücel Yalçınkaya’nın öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, derneğin Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu üyeleri katıldı.

Görüşmede, güncel ekonomik gelişmeler, iş dünyasının beklentileri ve sektörel sorunlar ele alındı. Sayın Soylu’nun heyete gösterdiği yakın ilgi, samimi yaklaşımı ve yapıcı değerlendirmeleri ASİAD heyeti tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ziyarette yer alan isimler arasında Ordu Aybastı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gündoğar, CSD Tech Aydınlatma Kurucusu Cumhur Saruhan Dereoğlu, İş Hukuku Uzmanı Ertuğrul Gezen, Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Aktaş, iş insanları Muzaffer Güvenç, Hamza Çoban, Sebahattin Kiper ve Barış Karabulut, AB Koruma Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gündüz, Akademisyen Fahri Yağlı ve Broker Atakan Demirel yer aldı.

ASİAD heyeti, Sayın Süleyman Soylu’ya nazik ev sahipliği için teşekkürlerini iletirken, görüşmenin son derece verimli geçtiğini vurguladı.

Süleyman Soylu'nun ASİAD heyetini kabulü, iş dünyası ve siyaset arasındaki önemli bir etkileşim noktası oldu. Ziyarette, güncel ekonomik durum, sektörlerin sorunları ve beklentileri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya'nın liderliğindeki heyet, Soylu'ya misafirperverliği için teşekkürlerini sunarken, görüşmenin verimliliğini vurguladı. Ordu Aybastı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gündoğar ve diğer önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen bu buluşma, iş dünyasının geleceğine dair umutları artırdı. Ziyaret, Türkiye ekonomisinin kalkınması için işbirliği ve diyalogun önemini bir kez daha ortaya koydu.

# Süleyman Soylu # ASİAD # iş dünyası
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel