Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

TAD Bursa Şubesi Anneleri Keyifli Bir İftar Akşamında Buluştu

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, her yıl düzenledikleri geleneksel iftar davetinde bir araya geldi. Geçen ay yapılan genel kurulda başkanlık görevini devralan Yasemin Mutlu önderliğindeki yönetim, üyelerine Villa Verde’de unutulmaz bir akşam yaşattı. İftar esnasında konuşan Başkan Mutlu, gelecek dönemde de öğrencilere burs desteği vermenin yanı sıra annelerin yanında olacaklarını vurguladı.

Yayınlama: 05.04.2024 - 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 49
Paylaş:

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel iftar davetinde bir araya geldi. Yönetim değişikliği sonrası yeni başkan Yasemin Mutlu, üyelere unutulmaz bir akşam yaşattı. İftarın keyifli atmosferinden en çok konuşulanlar ise sosyal sorumluluk projeleri ve gelecek dönemdeki hedefler oldu.

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar davetinde bir araya geldi.

BURSA (İGFA) -  Geçen ay gerçekleşen genel kurulla TAD Bursa Şubesi Başkanlığı görevini Sibel Gönülkırmaz’dan devralan Yasemin Mutlu, yönetim kuruluyla düzenlenen iftar davetinde üyelerini ağırladı.

Villa Verde’deki iftara eşleriyle birlikte katılan TAD Bursa Şubesi üyeleri, keyifli bir akşama imza attı.

İftarda konuşan TAD Bursa Şubesi Başkanı Yasemin Mutlu, yeni dönemde de bir yandan burs verdikleri öğrencilerin hayatına dokunmaya devam ederken, diğer yandan gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projeleriyle özellikle annelerin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Yasemin Mutlu, Sibel Gönülkırmaz başkanlığındaki bir önceki yönetime de yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi, üyelerin bir araya gelerek geleneksel iftarlarını kutladığı keyifli bir akşam geçirdi. Yeni dönemin heyecanıyla dolu olan üyeler, Başkan Yasemin Mutlu’nun liderliğinde önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Önceki başkan Sibel Gönülkırmaz’a da teşekkür eden Mutlu, annelere yönelik yapılacak çalışmalarla topluma katkı vermeye devam edeceklerini vurguladı.

# tad bursa şubesi # iftar buluşması # Yasemin Mutlu
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel