Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

TBMM'de Engelsiz Sergi Ziyarete Açıldı: Kars Milletvekili Çalkın'dan Destek!

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, TBMM'de açılan Engelsiz Sergisi'ni ziyaret ederek, engelli bireylerin hayata tutunma azmine dikkat çekti ve sergiyi desteklediğini belirtti. Sergi, Engelliler Haftası kapsamında düzenlendi.

Yayınlama: 16.05.2025 - 01:07 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Engelliler Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın da ziyaret ettiği Engelsiz Sergi, engelli bireylerin yeteneklerini ve azmini gözler önüne seriyor. Sergide yer alan birbirinden özel çalışmalar, ziyaretçilere ilham kaynağı oluyor. Milletvekili Çalkın, serginin açılmasında emeği geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na teşekkürlerini iletti. Engelsiz bir Türkiye için farkındalık yaratmayı amaçlayan bu sergi, TBMM'de ziyaretçilerini bekliyor.

KARS-BHA AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Engelliler Haftası münasebetiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen Türkiye'nin Engel Tanımayanları Programı kapsamında açılan Engelsiz Sergisi'ni ziyaret etti. Milletvekili Çalkın, birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergi herkes tarafından gezilmesini belirterek, "Bu serginin TBMM'de açılmasını sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Hayatta engel tanımayan kardeşlerime sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.

TBMM'de açılan Engelsiz Sergi, Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın ziyaretiyle daha da anlam kazandı. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen sergi, engelli bireylerin yeteneklerini sergileyerek toplumda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Milletvekili Çalkın, sergideki eserlere hayranlığını dile getirerek, engelli vatandaşlara destek mesajı verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın katkılarıyla hayata geçirilen sergi, TBMM ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görüyor ve engelsiz bir Türkiye idealine katkı sağlıyor.

# Engelsiz Sergi # tbmm # Adem Çalkın
Son Haberler

Rönesans Enerji’ye, ICBC’den 40 Milyon Dolarlık Yeni Yurtdışı Finansmanı

11.09.2026 - 13:56

Emlak Katılım Tasarruf Finansman 1 Yaşında

11.09.2026 - 13:44

ChangeNOW HUBS Istanbul COP31 Yolunda Türkiye'nin Sürdürülebilirlik Ekosistemini Bir Araya Getirdi!

11.09.2026 - 13:11

Casper 105 Servis Noktasıyla Türkiye Genelinde Hizmet Veriyor

11.09.2026 - 13:08

Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Programı İçin Başvurular Başladı

11.09.2026 - 11:20

Aroma, Yeni Döneme Güvenle Adım Atıyor

11.09.2026 - 11:17

Yapay Zeka e-ticarette Artık Bir Araç Değil, Akıllı Bir İş Ortağı

11.09.2026 - 11:07

Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 321 Binden Fazla Firmayı Denetledi

11.09.2026 - 10:55

World Medicine, Türkiye Ar-Ge 500 Araştırması’nda 125 Markasıyla 3’üncü Sırada

11.09.2026 - 10:53

Nu D-Active, Kapalı Alanlarda Enfeksiyon Riskini Akıllı Teknolojiyle Önlemeye Odaklanıyor

11.09.2026 - 10:51
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel