Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Tekirdağ'da Zehir Tacirlerine Şok Operasyon: Kırmızı Bültenli Kaçak Dahil 195 Gözaltı!

Tekirdağ Narkotik ekipleri, bir hafta süren dev operasyonlarda zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Kırmızı Bültenle aranan bir isim dahil 195 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı, yüklü miktarda uyuşturucu ve para ele geçirildi.

Yayınlama: 04.02.2026 - 11:00 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 125
Paylaş:

Tekirdağ'da uyuşturucuyla mücadelede tarihi bir başarıya imza atıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin aralıksız çalışmaları, zehir tacirlerini kökünden sarsan dev bir operasyonla sonuçlandı. Bir hafta süren kapsamlı uygulamalarda tam 195 şüpheli gözaltına alınırken, uluslararası düzeyde aranan 'Kırmızı Bültenli' bir isim de adalete teslim edildi. Şehirde gençlerimizi zehirlemeye çalışan torbacılara yönelik bu kararlı adımlar, Tekirdağ'ın geleceği için umut ışığı oldu. Vatandaş desteğiyle sürdürülen bu kararlı mücadele, uyuşturucusuz bir Tekirdağ hedefiyle devam edecek.

TEKİRDAĞ - BHA

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince, 26 Ocak – 2 Şubat 2026 tarihleri arasında, NARVAS ihbarları başta olmak üzere vatandaşların desteğiyle gerçekleştirilen çalışmalarda; 11 ilçede, 62 mahallede toplam 163 uygulama yapıldı.

Yapılan denetim ve operasyonlar sonucunda;

Uyuşturucu madde kullanmak/bulundurmak suçundan 164 kişi, Uyuşturucu madde ticareti suçundan 31 kişi olmak üzere, toplam 195 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi.

Operasyonlar kapsamında Kapaklı ilçesinde, Türkmenistan adli makamlarınca Kırmızı Bültenle aranan ve uyuşturucu madde ticareti suçundan hakkında yakalama kararı bulunan G.G. isimli şahıs da yakalanarak adalete teslim edildi.

Zehir tacirlerine yönelik çalışmalarda;

851 gram çeşitli uyuşturucu madde, 2 bin 665 adet uyuşturucu hap, 3 adet ruhsatsız tabanca,
Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 115 bin 205 TL ele geçirildi.

Operasyonel çalışmalar kapsamında adli makamlara sevk edilen 13 şüpheli, uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, Tekirdağ’ın gençlerini zehirleyen sokak satıcılarına ve torbacılara karşı mücadelenin, vatandaşların desteğiyle kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 26 Ocak - 2 Şubat 2026 tarihleri arasında yürüttüğü titiz çalışmalarla uyuşturucu şebekelerine önemli bir darbe vurdu. Kent genelinde 11 ilçede ve 62 mahallede gerçekleştirilen 163 uygulamada, toplam 195 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Bu şüphelilerden 164'ü uyuşturucu kullanmak/bulundurmak, 31'i ise uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem gördü. Operasyonların en dikkat çekici detaylarından biri, Türkmenistan adli makamlarınca 'Kırmızı Bülten'le aranan ve uyuşturucu ticareti suçundan hakkında yakalama kararı bulunan G.G. isimli şahsın Kapaklı ilçesinde yakalanması oldu. Yapılan aramalarda 851 gram çeşitli uyuşturucu madde, 2 bin 665 adet uyuşturucu hap, 3 ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 115 bin 205 TL nakit para ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen 13 şüpheli, uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, Tekirdağ'ın gençlerini ve geleceğini korumak adına, sokak satıcılarına ve torbacılara karşı verilen mücadelenin, vatandaşların kararlı desteğiyle kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

# Tekirdağ uyuşturucu operasyonu # kırmızı bülten # zehir tacirlerine darbe
Son Haberler

Sıfır ve yenilenmiş telefonlarda taksit süreleri güncellendi

23.10.2026 - 09:54

Altın fiyatlarında düşüş: Gram altın kaç lira?

23.10.2026 - 09:47

Resmi Gazete'de bugün: 23 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

23.10.2026 - 09:46

Beşiktaş geri döndü! Kartal, Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı

23.10.2026 - 09:41

Avrupa Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı 18 maçla sona erdi

23.10.2026 - 09:40

Cevdet Yılmaz'dan fon düzenlemesi açıklaması

23.10.2026 - 09:39

Trabzonspor’dan Avrupa’da net galibiyet! fırtına Hearts’ı 2-0 mağlup etti

23.10.2026 - 09:39

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:, "Konuşmam bağlamından koparıldı"

23.10.2026 - 09:39

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel