Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak'a ŞURKAV Mütevelli Heyetinden güvenoyu

Şanlıurfa İli Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2026 yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimlerde Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkanvekili ve Star Gazetesi yazarı Av. Cüneyd Altıparmak, 22 oy alarak yeni dönem yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Yayınlama: 07.11.2026 - 15:55 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 31
Paylaş:

Nazlı ÖNGÖREN / ANKARA - BHA 

Şanlıurfa İli Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Mütevelli Heyetinin 2026 yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, ŞURKAV Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valisi ve ŞURKAV Başkanı Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ŞURKAV Kurucu Başkanı ve eski Şanlıurfa Valisi T. Ziyaeddin Akbulut, Vali Yardımcısı ve ŞURKAV II. Başkanı Mesut Ateş ile vakfın yönetim kurulu ve mütevelli heyeti üyelerinin katıldığı toplantıda, vakfın faaliyetleri ve gelecek dönem projeleri değerlendirildi.

Av. Cüneyd Altıparmak 22 oy aldı

Genel kurulun önemli gündem maddelerinden biri olan yönetim kurulu seçimlerinde TİMBİR Başkanvekili ve Star Gazetesi yazarı Av. Cüneyd Altıparmak da adaylar arasında yer aldı.

Gerçekleştirilen oylamada Ahmet Ergüven 24 oy, Şükrü Üzümcü 23 oy, Bakır Karadağlı ve TİMBİR Başkanvekili ve Star Gazetesi yazarı Av. Cüneyd Altıparmak 22'şer oy, Hasan Fehmi Hayırlı ise 21 oy aldı.

Bu sonuçlarla Av. Altıparmak, ŞURKAV'ın yeni dönem yönetim kurulu üyeleri arasında yerini aldı.

Yeni dönem çalışmaları değerlendirildi

Genel kurul toplantısında vakfın yıl içerisinde kültür, eğitim, sanat ve araştırma alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar ele alınırken devam eden projeler ve gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca denetleme kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Şeyhmus Kahraman 23, Mehmet Ekinci ise 18 oy alarak yeni dönem denetleme kurulu üyeliğine seçildi.

Son Haberler

SGK'dan lösemili çocukların tedavisine 7,4 milyar lira

07.11.2026 - 17:08

39 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 121 tutuklama

07.11.2026 - 15:34

Bakan Kacır: Türkçe yapay zekâ modeli BİLGE yakında kullanıma sunulacak

07.11.2026 - 15:33

Dışişleri Bakanı Fidan: Siyasi anlaşmazlıklar küresel ekonomiyi felç etmemeli

07.11.2026 - 13:10

Özbekistan'ın kırmızı bültenle aradığı zanlı Mersin'de yakalandı

07.11.2026 - 12:51

Mudanya’da Fotoğraf Günleri Başladı

07.11.2026 - 10:15

Kocaeli’den Dünyaya Akıllı Ulaşım Vizyonu

07.11.2026 - 10:14

Nilüfer Belediyesi’nden Çocukların Güvenle Yetişmelerine Tam Destek

07.11.2026 - 10:12

Millî Reasürans, SIRC 2026’da Küresel Reasürans Sektörünün Önde Gelen Temsilcileriyle Buluştu

07.11.2026 - 10:10

Şişecam, COP31’de Dünya Liderlerini Markalarıyla Ağırlayacak

07.11.2026 - 10:08
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel