Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Trabzon'da Basın İlan Kurumu'nda Nuhoğlu Dönemi Yeniden Başladı!

Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde ikinci Nuhoğlu dönemi! Vali Yıldırım'ı ziyaret eden Nuhoğlu, bölgedeki basın kuruluşlarına destek sözü verdi.

Yayınlama: 27.10.2025 - 17:19 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 75
Paylaş:

Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde ikinci Nuhoğlu dönemi heyecan yarattı! Göreve başlayan Nuhoğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret ederek önemli mesajlar verdi. Nuhoğlu, bölgedeki basın kuruluşlarıyla iş birliği içinde yerel medyanın gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti. Bu yeni dönem, Trabzon ve çevresindeki illerdeki basın camiası için umut verici gelişmelerin habercisi olabilir mi? Nuhoğlu'nun vizyonu ve projeleri merakla bekleniyor.

TRABZON / BHA

Göreve başlamasının ardından Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden Nuhoğlu, ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:

“Trabzon Valimiz Sayın Aziz Yıldırım'ı ziyaret ederek, görevimize hayırlısı ile başladık.
Trabzon'umuz başta olmak üzere görev alanımızdaki Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerimize yönelik hayırlı çalışmalar yapmayı Yüce Rabbimiz nasip eylesin.”

Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü, bölgedeki basın kuruluşlarıyla iş birliği içinde yerel medyanın gelişimi ve desteklenmesi yönünde çalışmalarını sürdürecek.

Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde başlayan ikinci Nuhoğlu dönemi, bölgedeki yerel medyanın desteklenmesi ve geliştirilmesi hedefini taşıyor. Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaretiyle göreve başlayan Nuhoğlu, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerini kapsayan bölgede etkili çalışmalar yapmayı planlıyor. Kurum, basın kuruluşlarıyla iş birliği içinde bölgedeki medyanın daha da güçlenmesi için çeşitli projeler hayata geçirecek. Bu dönem, bölgedeki gazetecilik faaliyetlerinin kalitesinin artmasına ve yerel haberlerin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacak.

# Basın İlan Kurumu Trabzon # Aziz Yıldırım # Yerel Medya Desteği
Son Haberler

Aydem Yenilenebilir Enerji Uşak RES Yatırımıyla Gücünü Artırdı

31.07.2026 - 11:35

Elektrikli Araç Kaskosunda Yeni Dönem

31.07.2026 - 11:28

İETT’den Çatalca Film Festivali’ne Ulaşım ve Tanıtım Desteği

31.07.2026 - 11:15

Dijitalpark Teknokent'te Akıllı Kampüs Dönüşümü Enerji Yönetimiyle Başladı

31.07.2026 - 10:58

Beyaz Eşya Sektöründe Daralma Sürüyor

31.07.2026 - 10:55

Martaş Otomotiv’den Dijital Dönüşüm Hamlesi

31.07.2026 - 10:51

Kooperatifler Gıda Sanayisinin Tedarik Gücünü Artırabilir

31.07.2026 - 10:42

So CHIC, Lab Diamond ile Büyüme Stratejisini Güçlendiriyor

31.07.2026 - 10:12

Baran Süzer’den Hırvatistan Futbol Devine Güçlü Destek

31.07.2026 - 10:10

Kimya Sanayisinde Küresel Rekabetin Rotası İstanbul

31.07.2026 - 09:54
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel