Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Trabzon'da Milli Maça Ücretsiz Otobüs Seferleri! Büyükşehir'den Taraftara Jest

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ümit Milli Takımı'nın Hırvatistan maçı için Akyazı'ya ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. Maça gitmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat!

Yayınlama: 09.09.2025 - 13:40 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 89
Paylaş:

Trabzon'da futbol heyecanı dorukta! Büyükşehir Belediyesi, Ümit Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı kritik maç için taraftarlara müjdeli bir haber verdi. Maça ulaşım artık dert değil! Ücretsiz otobüs seferleri ile Akyazı Papara Park Stadyumu'na kolayca gidebilir, milli takımımıza destek olabilirsiniz. Bu büyük jest, futbolseverleri sevindirirken, şehirde coşkunun artmasına katkı sağlayacak. Hazır mısınız, milli takımımızı desteklemeye?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ümit Milli Takımı’nın bu akşam saat 20.00’de Akyazı Papara Park Stadyumu’nda Hırvatistan ile karşılaşacağı maç için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ümit Milli Takımı’nın bu akşam (9 Eylül Salı) saat 20.00’de Akyazı Papara Park Stadyumu’nda Hırvatistan ile karşılaşacağı maç için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Otobüsler, saat 18.00’den itibaren Ortahisar ilçesi Moloz mevkiinden (sahil peron) hareket edecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ümit Milli Takımı'nın 9 Eylül Salı günü saat 20.00'de Akyazı Papara Park Stadyumu'nda Hırvatistan ile yapacağı maç için ücretsiz otobüs seferleri başlatıyor. Otobüsler, saat 18.00'den itibaren Ortahisar ilçesi Moloz mevkiinden (sahil peron) kalkacak. Bu uygulama ile maç severlerin stadyuma rahatça ulaşması ve milli takıma destek vermesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu jesti, Trabzon'da futbol coşkusunu daha da artıracağa benziyor.

Son Haberler

Kocaeli’nin Kültür Rotası Şûra’da Çizilecek

18.10.2026 - 09:55

Kadıköy Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Hazır

18.10.2026 - 09:53

Menopozda En Sık Yapılan 6 Hata

18.10.2026 - 09:51

3. BUYAZ İhsan Üren Şiir Ödülü Sahibini Buldu

18.10.2026 - 09:49

Mardin Kültür Yolu Festivali İlk Gününe Kültür Ve Sanat Dolu Etkinliklerle Başladı

18.10.2026 - 09:43

Osman Gazi, Karadeniz’de Doğal Gaz Üretimini İkiye Katlamak İçin Yola Çıktı

18.10.2026 - 09:37

Tüyap Denizli Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

18.10.2026 - 09:34

Türk Gıda İhracatçıları Japonya Yolcusu

18.10.2026 - 09:31

Fransa genelinde protestolar: Çatışmalar ve gözaltılar yaşandı

18.10.2026 - 09:29

Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

18.10.2026 - 08:58
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel