Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Trabzon'da Sel Felaketi: Kayıp Hüseyin Aydın İçin Umutlu Arayış Devam Ediyor!

Trabzon Akçaabat'ta selde kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ı bulmak için arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Çalışmalar ikinci gününde de yoğun bir şekilde sürüyor.

Yayınlama: 04.06.2025 - 09:47 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 81
Paylaş:

Trabzon'da yaşanan şiddetli yağışların ardından Akçaabat ilçesinde kaybolan Hüseyin Aydın'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşlı adamın Uçarsu Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamaması üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmalara Jandarma, Sahil Güvenlik ve çeşitli STK'lar da destek veriyor. Yıldızlı Deresi ve Sera Gölü çevresinde hem karadan hem de su altından arama faaliyetleri aralıksız sürdürülürken, ekipler umutlarını koruyor. Vatandaşlar da kayıp Hüseyin Aydın'ın bir an önce bulunması için dua ediyor.

TRABZON-BHA

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın’ı arama çalışmaları ikinci gününde de sürüyor. Uçarsu Mahallesi’nde yaşayan Aydın’dan dünden bu yana haber alınamaması üzerine, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmalara Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Sualtı Arama Kurtarma (SAK), UMKE, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ekipleri katılıyor. Ekipler, Yıldızlı Deresi ve Sera Gölü çevresinde hem karadan hem de su altından arama faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Dalgıçlar su altında tarama yaparken, dronlar havadan destek veriyor.

Öte yandan, Ortahisar ilçesinde selin ardından oluşan çamur birikintilerinin temizlenmesi amacıyla başlatılan belediye çalışmaları da sürüyor.

Trabzon Akçaabat'ta etkili olan sağanak yağış sonrası kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ı arama çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. AFAD koordinasyonunda JAK, SAK, UMKE, Sahil Güvenlik ve STK ekipleri hem karadan hem de su altından arama yapıyor. Dalgıçlar su altında tarama yaparken, dronlar havadan destek sağlıyor. Ortahisar ilçesinde ise selin yol açtığı çamur birikintilerinin temizlenmesi için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının sonuçları ve gelişmeler yakından takip ediliyor.

# Trabzon sel # Hüseyin Aydın # Arama Kurtarma
Son Haberler

Akfen Gönüllüleri, 48. İstanbul Maratonu’nda Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

02.11.2026 - 17:27

INAN Derneği Genç Akademi İlk Mezunlarını Verdi

02.11.2026 - 17:27

YEKA RES-2026 Yarışmaları Yapıldı

02.11.2026 - 17:23

Dünya Sağlıklı Yaşama Trilyonlar Harcıyor

02.11.2026 - 17:00

Metgün Enerji YEKA RES-2026’nın En Büyük Projesi 320 MW Kurulu Gücündeki Sivas RES’i Kazandı

02.11.2026 - 16:57

11 il merkezli siber suç operasyonu: 86 tutuklama

02.11.2026 - 16:29

TEB’e “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” Ödülü

02.11.2026 - 15:42

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel