Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Spor
Spor

Trabzon'dan Güreş Zaferi! Büyükşehir Sporcuları Türkiye Şampiyonası'nda Madalyalara Ambargo Koydu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Sivas'ta düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda fırtına gibi esti! Genç sporcular, madalyalarla Trabzon'a döndü.

Yayınlama: 18.06.2025 - 12:29 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 37
Paylaş:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kulübü sporcularının güreş alanındaki üstün başarıları, şehri gururlandırmaya devam ediyor. Sivas'ta gerçekleşen U10-U14 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda, Trabzonlu genç yetenekler adeta madalyaları topladı. Binlerce sporcu arasından sıyrılan Büyükşehir'in güreşçileri, Türkiye dereceleriyle Trabzon'un adını zirveye taşıdı. Bu büyük başarı, Trabzon'da sporun geleceği için umutları artırırken, Büyükşehir Belediyesi'nin spora verdiği desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Trabzon'un gururu olan genç sporcular, memleketlerine zaferle döndüler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kulübü sporcuları, gururlandırmaya devam ediyor. 15-23 Haziran tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen U10-U11-U12-U13-U14 Grekoromen, Serbest ve Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılan sporculardan 30 kiloda Meva Şal Türkiye 2’ncisi, 30 kiloda Hüma Bostan, 30 kiloda Elvin Aslantaş, 42 kiloda Zeynep Nehir, 36 kiloda Zeynep Su Hasanbaşoğlu ve 58 kiloda Nursena Koç, 5 bin sporcu arasından Türkiye 3’üncüsü oldu. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şehrimizi sporun her alanında daha ileriye taşımak için tüm branşlara desteğimiz devam edecek. Başarılarıyla göğsümüzü kabartan  güreşçilerimizi tebrik ediyoruz" denildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kulübü sporcuları, 15-23 Haziran tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen U10-U11-U12-U13-U14 Grekoromen, Serbest ve Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attılar. Şampiyonada Meva Şal Türkiye 2'ncisi olurken, Hüma Bostan, Elvin Aslantaş, Zeynep Nehir, Zeynep Su Hasanbaşoğlu ve Nursena Koç Türkiye 3'üncüsü oldular. Büyükşehir Belediyesi, sporcuları tebrik ederek, şehrin sporun her alanında daha ileriye taşınması için desteklerinin devam edeceğini açıkladı. Bu başarı, Trabzon'da güreş sporunun ne kadar önemli olduğunu ve genç yeteneklerin desteklenmesi gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Son Haberler

Ankara-Kayseri arası YHT ile 1 saat 45 dakika olacak

18.10.2026 - 12:44

Rusya'da İHA saldırıları: Petrol terminalinde yangın

18.10.2026 - 12:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman'dan Hatay'da yatırım ve yeni anayasa mesajı

18.10.2026 - 12:38

Airbus: Türkiye'nin uçak ihtiyacı 1800'e ulaşacak

18.10.2026 - 12:21

ABB’den Afetlere Karşı Farkındalık Koşusu

18.10.2026 - 12:05

Kayseri’de ‘Küçük Dostlar Kedi Kasabası’ Ziyaretçi Akınına Uğruyor

18.10.2026 - 12:03

‘700. Yıl Söyleşileri’ Bursa’nın Tarihî Yolculuğuyla Başladı

18.10.2026 - 12:01

Türkiye'de ticari araç ihracatı: 5 milyar doları aştı

18.10.2026 - 11:54

Samsung’dan Yapay Zeka Altyapı Şirketi Helix’e 1 Milyar Dolarlık Yatırım 

18.10.2026 - 11:54

Kolluk kuvvetleri işlenen 60 cinayeti daha aydınlattı

18.10.2026 - 11:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel