Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Kültür & Sanat
Kültür & Sanat

Türk Öğrenciler Uluslararası Müzik Yarışmasında Zafer Kazandı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, kültür sanat derneği Thalia Art Development Fulcrum'un düzenlediği Angel Voice Classic yarışmasında ülkemizi gururlandırarak birinci oldular. Bu büyük başarılarıyla Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiler.

Yayınlama: 29.04.2024 - 17:01 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 28
Paylaş:

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri, klasik müzik yarışması Angel Voice Classic'te zafer kazandı! Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek birinci olarak Türk müziğine büyük bir gurur yaşattı.

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser Angel Voice Festival bünyesinde gerçekleştirilen klasik müzik yarışmasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek kendi dallarında birinci oldular 

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü öğrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, kültür sanat derneği ’Thalia Art Development Fulcrum’ tarafından 26-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Belgrad, Sırbistan’da düzenlenen klasik müzik yarışması ’Angel Voice Classic’ de finalist olarak ülkelerini temsil ettiler. 

PRESTİJLİ MÜZİK FESTİVALİNİN BİR PARÇASI

Prestijli uluslararası müzik festivali Angel Voice Festival’in bir parçası olan yarışma, rekabet, sahne gösterisi ve eğitim bölümü gibi 3 ana bileşeni kapsıyor. Müzikal yeteneklerin ve kültürel çeşitliliğin kutlanmasıyla ünlü olan Angel Voice Festival, kültürel alışverişi ve sanatsal ifadeyi teşvik etmeyi amaçlıyor.

ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER 

Jüri üyeleri, tanınmış ve saygın ses öğretmenleri, profesörler, besteciler, profesyonel müzisyenler ve yapımcılardan oluşuyor.  İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, bu önemli yarışmada İzmit Belediyesi Sanat Akademisini ve ülkemizi kendi dallarında en iyi şekilde temsil ederek birinci olma başarısını gösterdi.

Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, Belgrad, Sırbistan'da düzenlenen Angel Voice Classic yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek birinci oldular. Bu başarılı performanslarıyla müzik dünyasında adlarını duyurarak ülkemizi gururlandırdılar. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri, gelecekte de müzik dünyasında başarılarına devam edeceklerini kanıtladılar.

# Angel Voice Classic # İzmit Belediyesi Sanat Akademisi # Öykü Elvin Tuna # Ceylin Seden Keser
Son Haberler

Kruvaziyerde Yatırımlar Denizden Karaya Genişliyor

11.09.2026 - 16:41

Bakan Ersoy Sektörü Dinledi, Kentin Turizm Gündemi Masaya Yatırıldı

11.09.2026 - 16:30

Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Yenilenen Tasarım Paketiyle MINI Online Store’da

11.09.2026 - 16:27

Botoks Artık Tutmuyorsa Nedeni İlaç Olmayabilir!

11.09.2026 - 16:09

Divan Grubu Oteller ve Ziyafet Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Uygar Koçaş Oldu

11.09.2026 - 15:54

Akhisar’da 30 Yıllık Sorun Çözüme Kavuşuyor

11.09.2026 - 15:36

Kopya İntiharlara Dikkat!

11.09.2026 - 15:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de 26 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

11.09.2026 - 15:11

TÜİK Açıkladı: İhracat ve İthalatta Büyük İşletmeler Öne Çıktı

11.09.2026 - 15:05

Sodexo Türkiye’de Transformasyon Direktörlüğü’ne Onur Akyol Getirildi

11.09.2026 - 14:36
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel