Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

UCLG-MEWA Genel Sekreteri ve Belediye Başkanları Aksaray'da: İklim Mücadelesinde İş Birliği Vurgusu!

UCLG Genel Sekreteri Mehmet Duman ve beraberindeki heyet, Aksaray'ı ziyaret ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer'den projeler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliğiyle mücadele konuları öne çıktı.

Yayınlama: 27.05.2025 - 18:06 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 42
Paylaş:

Aksaray, uluslararası arenada adından söz ettirmeye devam ediyor! Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Genel Sekreteri Mehmet Duman ve beraberindeki belediye başkanları, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'i ziyaret ederek kentin çevreci projelerini yakından inceledi. Bu önemli ziyaret, Aksaray'ın sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliğiyle mücadele alanındaki vizyonunu dünyaya duyurma fırsatı sundu. Yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflenirken, Aksaray'ın bu konudaki çabaları büyük takdir topladı. Peki, bu ziyaret Aksaray için ne anlama geliyor ve gelecekteki projeler neler?

Yaşar SARIKAYA / AKSARAY - BHA Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Genel Sekreteri Mehmet Duman, Genel Koordinatörü Ali Murat Duman ve beraberindeki Belediye Başkanları heyeti, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan başkanlık makamında ağırladığı misafirlerine Aksaray’da hayata geçirilen çevresel ve sosyal projeler ile devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu. Görüşmede, kentin sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliğiyle mücadele alanındaki çalışmaları ön plandaydı. Dinçer, Aksaray Belediyesi’nin çevre dostu projeleri ve bu alandaki yenilikçi yaklaşımlarını vurguladı. Ziyaret, yerel yönetimler arasında iklim değişikliğiyle mücadelede iş birliğini güçlendirme ve Aksaray’ın bu konudaki vizyonunu uluslararası platformda tanıtma fırsatı sağladı. UCLG Genel Sekreteri ve 15 farklı ülkeden gelen 30 Belediye Başkanı Aksaray’ın projelerini ilgiyle dinledi ve kentin çabalarını takdir etti.

UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ve beraberindeki belediye başkanları heyetinin Aksaray ziyareti, kentin sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliğiyle mücadele alanındaki çalışmalarına uluslararası destek sağladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, misafirlerine Aksaray'da hayata geçirilen çevresel ve sosyal projeler hakkında detaylı bilgiler sunarak, kentin vizyonunu paylaştı. Ziyaret, yerel yönetimler arasında iklim değişikliğiyle mücadelede iş birliğini güçlendirme ve Aksaray'ın bu konudaki rolünü vurgulama açısından büyük önem taşıyor. 15 farklı ülkeden gelen 30 belediye başkanının Aksaray'ın projelerini ilgiyle dinlemesi ve takdir etmesi, kentin uluslararası alandaki itibarını artırdı.

# UCLG # Aksaray Belediyesi # İklim Değişikliği
Son Haberler

Bakan Bak: Ortak Değerlerin Zedelenmesine Müsaade Edemeyiz

24.07.2026 - 23:27

HuqqA & HuQQabaz Yeşil Yatırımlarına Devam Ediyor

24.07.2026 - 21:44

Anadolu Hayat Emeklilik ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Birliğini Yeniledi

24.07.2026 - 21:43

Çocuklarda Yutulan Diş Macunu İstemsiz Gluten Maruziyetine Sebep Olabilir

24.07.2026 - 17:34

Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor

24.07.2026 - 17:04

Siemens ve HD Hyundai Gemi İnşasında Dijital Dönüşümü Hızlandırıyor

24.07.2026 - 17:01

TEKNOFEST Şampiyonu Liseliler Projelerini Arktik'te Test Etti

24.07.2026 - 16:43

Hyundai Motor Türkiye’den İşletmelere Özel Finansman Çözüm

24.07.2026 - 16:32

Dijital Teknolojiler İklimlendirme Sistemlerinde Yeni Dönemi Başlatıyor

24.07.2026 - 15:56

Kayseri'de Başkan Büyükkılıç, UND Yönetimiyle Kayseri'nin Lojistik Geleceğini Görüştü

24.07.2026 - 15:55
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel