Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Yerel
Yerel

Ümit Özmen'den Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Adaylık İlanı!

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Mesleki dayanışma ve dijitalleşme vurgusu ön planda.

Yayınlama: 12.09.2025 - 13:20 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 43
Paylaş:

Aydın'da gazetecilik camiası hareketli günler yaşıyor! Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için iddialı bir adaylık açıklaması yaptı. Özmen, 'Ben değil, biz' anlayışıyla yola çıkarak, şeffaf ve birleştirici bir yönetim vadetti. Peki, Özmen'in projeleri neler? Aydın gazeteciliğini nasıl bir gelecek bekliyor? Tüm detaylar haberimizde!

AYDIN-BHA

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Tecrübeli gazeteci, mesleki dayanışmayı güçlendiren, dijitalleşmeyi merkezine alan ve çözüm odaklı bir cemiyet vizyonuyla yola çıktığını açıkladı.

Özmen, açıklamasında gazetecilik mesleğinin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan, dijitalleşmeyi merkeze alan ve mesleki dayanışmayı güçlendiren bir cemiyet yapısı kurmayı hedeflediğini belirtti. Tecrübeli gazeteci, “Ben değil, biz” anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, şeffaf ve birleştirici bir yönetim anlayışıyla cemiyeti hak ettiği saygın konuma taşımayı amaçladıklarını ifade etti.

Yönetim kurulu listesiyle üyelerin desteğine talip olduğunu belirten Özmen, “Yönetim kurulumuzla birlikte meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üreten, mesleki gelişimi destekleyen, modern ve dinamik bir meslek örgütü oluşturacağız. Aydın’ın ilini ve ilçelerini çok yakından tanıyorum, gazeteci arkadaşlarımın sorunlarını çok iyi biliyorum. Aydın’ın köklü gazetecilik geleneğine yaraşır bir cemiyet vizyonuyla adaylığımı açıklıyorum. Biz daha güçlü, daha saygın ve daha kurumsal bir cemiyet için buradayız” ifadelerini kullandı.

Ümit Özmen'in Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına adaylığını koyması, yerel basın camiasında büyük yankı uyandırdı. Özmen, meslektaşlarının sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan, dijitalleşmeyi destekleyen ve mesleki dayanışmayı güçlendiren bir cemiyet vizyonuyla yola çıktığını belirtti. Yönetim kurulu listesiyle birlikte üyelerden destek isteyen Özmen, daha güçlü, daha saygın ve daha kurumsal bir cemiyet için çalıştıklarını vurguladı. Adaylık süreci ve Özmen'in projeleri yakından takip edilecek.

# Ümit Özmen # Aydın Gazeteciler Cemiyeti # Gazetecilik Adaylığı
Son Haberler

ING Türkiye’de Üst Düzey Atama

17.09.2026 - 13:30

Youth Awards 2026’dan Beymen Promise’e Silver Ödül

17.09.2026 - 13:10

QNB Türkiye’den Kadınların Ekonomik Güçlenmesine Yeni Kaynak

17.09.2026 - 12:01

Marshall’dan “Ses Getiren Ustalık” Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat

17.09.2026 - 11:59

Yıldızlar Yatırım Holding’ den Yeni Çalışan Gönüllüğü Programı: Gönüllü Yıldızlar

17.09.2026 - 11:57

İş’te KOBİ Sigortası İşCep’te

17.09.2026 - 11:20

Albaraka Türk, Forbes’un “Dünyanın En İyi Performans Gösteren Bankaları” Listesinde Yer Aldı

17.09.2026 - 11:16

Sanovel’den Alzheimer Farkındalığına Güçlü Destek

17.09.2026 - 11:12

Alpine, Türkiye’deki Satış ve Deneyim Noktalarını Genişletiyor

17.09.2026 - 11:08

BMW Golf Cup 2026 Türkiye Elemeleri Başlıyor

17.09.2026 - 11:07
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel