Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Vali Eldivan, Bayburt'ta Dev Yatırımların Müjdesini Verdi

Vali Mustafa Eldivan önderliğinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında 2025 yılı yatırım programı kapsamında toplam bütçesi 41,9 milyon TL olan 6 proje duyuruldu. Bu projelerle sulama, tarım, hayvancılık ve ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlanacak.

Yayınlama: 07.04.2025 - 19:54 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 74
Paylaş:

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan liderliğinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, 2025 yılı yatırım programı kapsamında dikkat çeken 41,9 milyon TL bütçeli 6 proje duyuruldu. Bu önemli projeler sayesinde Bayburt, tarım, hayvancılık ve ulaşım alanlarında büyük bir dönüşüm yaşayacak. Vali Eldivan'ın bu hamlesi, hemşeriler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yaşar YILDIZ/BAYBURT - BHA Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın öncülüğünde, DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından finanse edilecek projelerle farklı sektörlerde önemli yatırımlar yapılacağı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Vali Eldivan, 2025 yılı yatırım programı kapsamında toplam 41,9 milyon TL bütçeli 6 projeyi duyurdu. Bu projelerle sulama, tarım, hayvancılık ve ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlanacak. Toplam bütçesi 41,9 milyon TL olan bu projelerin 39,9 milyon TL’sinin DOKAP tarafından karşılanacağı belirtildi. Vali Eldivan, “Bayburt İl Özel İdaresi ve Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Bayburt’umuzda tarımsal verimliliği artırmak, hayvancılık alanındaki altyapıyı güçlendirmek ve ulaşımda sürdürülebilir çözümler üretmek amacıyla yürütülen bu projeler, Bayburt’un geleceği için büyük bir önem taşıyor. Hizmetlerin en iyisine layık olan kıymetli Bayburtlu hemşehrilerimize, Bayburt’umuza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Toplantıya, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Bayburt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ın liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda duyurulan projeler, şehrin tarım, hayvancılık ve ulaşım alanlarına büyük katkı sağlayacak. Bu yatırımların Bayburt'un geleceği için hayati önem taşıdığı belirtilirken, Vali Eldivan'ın bu adımı, şehir sakinleri tarafından büyük bir umut ve heyecanla karşılandı. DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, toplantıya katılan kurum amirleriyle birlikte projelerin hayata geçirilmesi için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

# Vali Eldivan # Bayburt # Yatırımlar
Son Haberler

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel