Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yaşam
Yaşam

Yalova Belediyesi'nden Çevre Duyarlılığı Çağrısı

Yayınlama: 12.08.2026 - 17:08 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 108
Paylaş:

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil, park ve yeşil alanlarda çevre temizliğine yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ortak yaşam alanlarının temiz tutulması konusunda vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil, park, bahçe ve yeşil alanlarda çevre temizliğine yönelik bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Özellikle Yalova sahili, Gazipaşa Caddesi, 17 Ağustos Parkı ve Akasya Parkı başta olmak üzere toplu yaşam alanlarında, park ve bahçelerde ve vatandaşların piknik yaptığı yeşil alanlarda gerçekleştirilen çalışmalarda, ortak kullanım alanlarının temiz ve düzenli tutulmasının önemi vatandaşlara aktarıldı.

Ekipler, vatandaşlarla birebir görüşerek piknik ve dinlenme sonrasında ortaya çıkan çöplerin çevreye bırakılmaması, uygun çöp kutularına atılması ve ortak kullanım alanlarının temizliğine özen gösterilmesi konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

“YALOVA HEPİMİZİN”

Yalova Belediyesi tarafından yapılan çalışmada, sahillerin, parkların ve yeşil alanların tüm vatandaşların ortak kullanım alanları olduğu vurgulanırken, temiz ve düzenli bir çevrenin oluşturulmasında vatandaşların da önemli sorumluluk taşıdığı belirtildi.

Kent yaşamının ortak bir sorumluluk olduğu anlayışıyla hareket eden Yalova Belediyesi, daha temiz, daha düzenli ve daha yeşil bir Yalova için belediye ekiplerinin çalışmalarının yanı sıra vatandaşların çevreye göstereceği duyarlılığın da büyük önem taşıdığını ifade etti. Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanlarında çevre temizliği ve düzeni konusunda bilgilendirme çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

Son Haberler

Gemlik’te Anadolu Rüzgârı

25.10.2026 - 13:59

İBB’den Engelli Bireylere Sporla Rehabilitasyon Desteği

25.10.2026 - 13:55

İyilikle Pişen Hayatlar’ın Yeni Durağı İstanbul

25.10.2026 - 13:32

AİLEM Engelsiz İletişim Merkezi 335 bin 288 çağrıya destek sağladı

25.10.2026 - 12:46

Sırbistan’da erken genel seçim için oy verme işlemi başladı

25.10.2026 - 12:26

Enerjide yerli kaynakların payı yüzde 70,3’e ulaştı

25.10.2026 - 12:00

Aziz Yıldırım’dan sert mesaj: “Mayıstan sonra yokum!”

25.10.2026 - 10:06

İzmir’de Kültür ve Sanat Festival Coşkusuyla Buluştu

25.10.2026 - 10:04

Altın Portakal “Daima” Diyerek Sinema Meşalesini 63. Kez Yaktı

25.10.2026 - 10:02

Deri Sektöründe İhracatın Lokomotifi Ayakkabı

25.10.2026 - 10:00
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel