Yalova'da Şaşkınlık Yaratan An: Balıkçı 4 Metrelik Köpek Balığı Yakaladı!
Yalova'da yaşanan bu inanılmaz olay, deniz canlılarına dair bilgilerimizi yeniden gözden geçirmemize neden oluyor. Esenköy açıklarında ağlara takılan dev köpek balığı, balıkçılık camiasında büyük yankı uyandırdı. Peki, bu tür köpek balıklarının bölgedeki varlığı ne anlama geliyor? Uzmanlar, bu durumun deniz ekosistemi üzerindeki potansiyel etkilerini araştırıyor. Bu sıra dışı av, Yalova sahillerinde daha büyük sürprizlerin bizi bekleyip beklemediği sorusunu akıllara getiriyor.
YALOVA-BHA
Esenköy’den denize açılan Dilli, rutin av sırasında ağı toplarken olağan dışı bir ağırlık hissetti. Ağını çektiğinde karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndüğünü belirten balıkçı, “Bu kadar büyük bir köpek balığı beklemiyordum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Zararsız bir tür olduğunu öğrenince biraz rahatladım ama bu büyüklükte bir balığı ağda görmek gerçekten şaşırtıcıydı” dedi.

Zorlu bir mücadeleyle köpek balığını tekneye alan Dilli, balığı limana getirdi. Balıkçıların ve vatandaşların ilgisini çeken dev köpek balığı, limanda büyük ilgi gördü.
Yalova Esenköy'den denize açılan bir balıkçı, rutin av sırasında 4 metrelik bir köpek balığı yakaladı. Ağı toplarken olağan dışı bir ağırlık hisseden balıkçı, karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. Balık, zorlu bir mücadele sonucunda tekneye alınarak limana getirildi ve burada büyük ilgi gördü. Köpek balığının zararsız bir tür olduğu öğrenilirken, bu büyüklükteki bir balığın ağa takılması şaşkınlık yarattı. Olay, yerel halk ve balıkçılar arasında heyecanla karşılandı.