Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Ekonomi
Ekonomi

Yeşim Grup'tan Sürdürülebilirlik Farkındalığı: Çalışanlar İçin İlham Veren Etkinlik!

Yeşim Grup, Sürdürülebilirlik Ayı'nda düzenlediği özel etkinlik ile çalışanlarına sürdürülebilir yaşam ve sağlıklı beslenme konularında farkındalık aşıladı.

Yayınlama: 19.09.2025 - 16:54 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı Okunma: 85
Paylaş:

Yeşim Grup, uzun yıllardır sürdürülebilirlik konusundaki öncü yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi. Eylül ayını sürdürülebilirlik temasıyla geçiren şirket, bu yıl Sofra/Compass Grup Türkiye iş birliğiyle çalışanlarına yönelik eğitici ve ilham verici bir etkinlik düzenledi. 'Benim Seçimim Gerçekten Bir Fark Yaratabilir mi?' sloganıyla yola çıkan etkinlik, katılımcılara sürdürülebilir yaşamın ve sağlıklı beslenmenin önemini çarpıcı örneklerle aktardı. Uzmanların sunumları ve ikramlarla zenginleşen etkinlik, Yeşimlilerde büyük bir farkındalık yarattı. Bu etkinlik, Yeşim Grup'un sadece üretimde değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de ne kadar hassas olduğunun bir göstergesi.

Uzun yıllardır Eylül ayını sürdürülebilirlik odağında geçiren Yeşim Grup, bu yıl tedarikçilerinden Sofra/Compass Grup Türkiye iş birliğiyle çalışanları için farkındalık yaratan eğitici bir etkinliğe imza attı.

Yeşim Grup, Sofra/Compass Grup Türkiye iş birliğiyle Sürdürülebilirlik Ayı kapsamında eğitici bir etkinlik düzenledi. Büyük Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik, “Benim Seçimim Gerçekten Bir Fark Yaratabilir mi?” temasıyla Yeşimlilere sürdürülebilir yaşam ve sağlıklı beslenme konusunda farkındalık kazandırmayı hedefledi.

“Benim Seçimim Gerçekten Bir Fark Yaratabilir mi?” temasıyla düzenlenen söyleşide ilk olarak Sofra/Compass Grup Türkiye Sürdürülebilirlik Müdürü Ayla Göksu, “Ekolojik Yaşamın Temelleri ve Yemek Seçimlerinin Karbon Ayak İzini Azaltmadaki Etkileri” başlıklı sunumuyla karbon ayak izini azaltmaya yönelik bireysel alışkanlıkların önemini vurguladı. Ardından Sofra/Compass Grup Türkiye Ülke Diyetisyeni Emel Arslan, “Sürdürülebilirlik ve Optimum Sağlık için Neler Yapmalıyız?” başlıklı sunumuyla gıda kaynaklı karbon salınımının boyutlarını aktararak sağlıklı beslenme alışkanlıklarının çevresel faydalarına dikkat çekti.

Sofra/Compass Grup Türkiye, sürdürülebilirlik stratejisinde gıda güvenliği, israfın azaltılması ve sağlıklı beslenmeyi odağına alarak, bu alandaki küresel vizyonunu Türkiye’deki projeleriyle desteklemeye devam ediyor.

Etkinlik sonunda katılımcılara özel hazırlanan sağlıklı smoothie ve detoks içecekler ikram edildi. Bu deneyimle Yeşimliler, günlük seçimlerin hem kişisel sağlık hem de gezegen üzerindeki etkilerini keşfetme fırsatı buldu. Yeşim Grup, uzun yıllardır sürdürülebilirlik yaklaşımını iş kültürünün merkezine koyarak Eylül ayını bu alanda farkındalık artırıcı etkinliklerle geçirmeye devam ediyor.

Yeşim Grup ve Sofra/Compass Grup Türkiye iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, sürdürülebilirlik ve sağlıklı beslenme konularında önemli mesajlar verdi. Ayla Göksu, karbon ayak izini azaltmaya yönelik bireysel alışkanlıkların önemini vurgularken, Emel Arslan sağlıklı beslenme alışkanlıklarının çevresel faydalarına dikkat çekti. Katılımcılara özel hazırlanan sağlıklı içecekler ikram edildi. Yeşim Grup, bu tür etkinliklerle sürdürülebilirlik yaklaşımını iş kültürünün ayrılmaz bir parçası haline getirmeye devam ediyor.

# sürdürülebilirlik # Sağlıklı Beslenme # Karbon Ayak İzi
Son Haberler

Yatırım fonlarının tasfiyesine ilişkin düzenleme yasalaştı

22.10.2026 - 22:32

Mapfre Sigorta, İş Ortaklarıyla Endülüs Seyahatinde Bir Araya Geldi

22.10.2026 - 21:59

ŞA-RA Enerji’den Mısır’da 1.7 milyar TL’lik Yeni İhale Açıklaması

22.10.2026 - 21:56

Küresel Metalürji Sektörü ANKIROS 2026’da İstanbul’da Buluştu

22.10.2026 - 21:49

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik ANKIROS 2026’da

22.10.2026 - 21:48

Togg, COP31 Türkiye’nin Mobilite Sektör Ortağı oldu

22.10.2026 - 21:43

Hayat Kimya'dan 40 Milyon Euroluk Yatırım Finansman Anlaşması 

22.10.2026 - 21:37

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı

22.10.2026 - 21:36

WoodTech, Ağaç İşleme Makineleri Sektörünü 39. Kez Buluşturmak Üzere Kapılarını Açtı!

22.10.2026 - 21:34

Halkbank HUBrica Demo Day'de 10 Girişimi Yatırımcılarla Buluşturdu

22.10.2026 - 21:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel