Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Yerel
Yerel

Yıldırım Belediyesi’nden okullara bakım ve onarım desteği

Yıldırım Belediyesi, öğrencilerin daha güvenli ve konforlu ortamlarda eğitim alabilmesi için okul bahçelerinde bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yayınlama: 05.11.2026 - 16:38 Kaynak: Birlik Haber Ajansı Okunma: 17
Paylaş:

BURSA - BHA

Yıldırım Belediyesi, öğrencilerin daha güvenli ve konforlu ortamlarda eğitim alabilmeleri için okullara yönelik desteklerine devam ediyor. Gelen talepleri değerlendiren belediye ekipleri; okul bahçelerinde bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; okul bahçelerine yeni oturma bankları yerleştiriliyor. Ayrıca öğrencilerin daha düzenli ve yeşil alanlarda vakit geçirebilmeleri amacıyla ağaç budama ve çim onarım çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Güvenil ve konforlu eğitim

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, okullara yapılan desteğin geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi, eğitim hayatlarını güvenli ortamlarda sürdürebilmeleri bizim için büyük önem taşıyor. Evlatlarımızın eğitimi ve gelişimi söz konusu olduğunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. İhtiyaç duyulan her alanda okullarımızın yanında oluyor ve gereken desteği sunuyoruz” dedi. Başkan Oktay Yılmaz, okul yönetimlerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Yılmaz, “Ekiplerimiz ihtiyaçlarını dikkate alarak okul bahçelerinde düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda okul bahçelerine yeni oturma bankları yerleştirirken; ağaçların budanması ve çimlerin onarımı gibi bakım çalışmalarını da düzenli olarak yapıyoruz. Çocuklarımızın en güvenli ortamlarda ve en konforlu eğitimi almalarını önemsiyoruz. Kütüphanelerimiz, hayata geçirdiğimiz kurslarımız ve düzenlediğimiz kültürel faaliyetlerimizle eğitime yönelik desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

Türk Telekom’dan Üçüncü Çeyrekte Güçlü Büyüme

05.11.2026 - 19:22

Avrupa’da çok sayıda yolcu uçağına bomba ihbarı

05.11.2026 - 17:42

Teknoloji Girişimcilerine Finansal Okuryazarlık Ve Yatırıma Hazırlık Desteği

05.11.2026 - 17:34

Marsh’ın İklim Değişikliğine Adaptasyon Araştırması’nın Sonuçları Açıklandı

05.11.2026 - 17:31

Türkiye’nin Enerji Dönüşümünde 2040 Hedefi Açıklandı

05.11.2026 - 17:31

Renault Trucks FEST 10 Şehirde Yoğun İlgiyle Tamamlandı

05.11.2026 - 17:26

Enpara Bank’tan 2053 Net Sıfır Emisyon Hedefine Destek

05.11.2026 - 17:23

Tavuk Dünyası’na Üç Farklı Yarışmadan Beş Ödül!

05.11.2026 - 16:56

Emirates Grubu'ndan 1,1 Milyar Dolar Kâr

05.11.2026 - 16:53

Şirketlerde Küçülme Riski: Fon Krizi İşsizliği Tetikleyebilir

05.11.2026 - 16:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel