Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
⌂
Anasayfa ›Teknoloji
Teknoloji

Yusuf Alemdar Konya'da AK Parti Toplantısına Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Yerel Yönetimler Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katıldı ve çeşitli konular üzerine istişarelerde bulundu. Toplantıda yoğun bir katılım gerçekleşirken, Alemdar konuşmasında Konya'nın geleceği için vurgularda bulundu.

Yayınlama: 15.12.2024 - 13:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 58
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Konya'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Deneyim Paylaşım Toplantısına katıldı. Toplantıya AK Parti Yerel Yönetim Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlık ettiği belirtilirken, kentsel dönüşüm, şehirleşme ve vatandaşların sorunları gibi konular masaya yatırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Konya’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Deneyim Paylaşım Toplantısına katıldı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Şehrimizi afetlere karşı hazırlamak, örnek bir şehirleşme modeli ortaya koymak, dirençli, yeşil ve sosyal bir şehir oluşturmak için gayretle çalışıyoruz. Şehri yeniden imar ve ihya çalışmalarına yoğunlaşmakla birlikte istişare kültürünü önceleyerek adımlar atıyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetim Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda kentsel dönüşüm, iklim değişikliği, şehirleşme ve vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarına yönelik istişarelerde bulunuldu.

YOĞUN KATILIM

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleştirilen toplantıya ev sahibi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı MehduhBüyükkılıç, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bürokratlar katıldı. 

Birçok konunun değerlendirildiği toplantıda söz alan Başkan Yusuf Alemdar, kadim şehir Konya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, dirençli, sosyal ve yeşil bir şehir oluşturmak adına gayretle çalıştıklarını, hizmet ve eser siyaseti ile yola devam ettiklerini dile getirdi.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ ÖNEMSİYORUZ

Toplantıda konuşan Başkan Alemdar, “Yeşilin ve mavinin her tonunu içerisinde barındıran, kültürlerin bir arada yaşadığı kardeşlik şehri Sakarya, bu güzelliklerinin yanı sıra her 30 yılda bir depremle karşı karşıya kalmıştır. Şehrimizi afetlere karşı hazırlamak, örnek bir şehirleşme modeli ortaya koymak, dirençli, yeşil ve sosyal bir şehir oluşturmak için gayretle çalışıyoruz.Şehri yeniden imar ve ihya çalışmalarına yoğunlaşmakla birlikte istişare kültürünü önceleyerek adımlar atıyoruz. Bu vesileyle toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, ev sahipliği için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın Konya'daki AK Parti toplantısına katılımı, yerel yönetimler konusunda önemli bir toplantının yapıldığını gösteriyor. Toplantıya ev sahibi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın yanı sıra birçok büyükşehir belediye başkanı ve il başkanlarının katılım sağladığı belirtiliyor. Alemdar'ın şehri yeniden imar ve ihya çalışmalarına odaklanma vurgusu, Konya'nın geleceğine yönelik umut verici adımların atıldığını göstermekte.

# Yusuf Alemdar # AK Parti # Yerel Yönetimler
Son Haberler

Lilly Türkiye, İstanbul Maratonu'nda Sağlıklı Bir Gelecek İçin Koştu

02.11.2026 - 15:19

Kariyer.net CEO'su Fatih Uysal: “Yapay Zekâ Çağında En Büyük Risk, Yeteneğin Körleşmesi”

02.11.2026 - 15:15

Lila Kağıt’ın Erzurum Üretim Tesisine Yeni Atama

02.11.2026 - 15:13

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Oldu

02.11.2026 - 15:08

Beşiktaş 2 farklı üstünlüğü koruyamadı! Kasımpaşa’dan muhteşem geri dönüş!

02.11.2026 - 14:22

Enerji Sektörünün 20. Buluşması EIF 2026 İçin Geri Sayım Başladı

02.11.2026 - 14:20

Trabzonspor evinde kazandı! Gaziantep FK’ye 2-0’lık tarife!

02.11.2026 - 14:20

A Milli Takım’ın Fransa Deplasmanı İçin Misafir Tribün Biletleri Satışta

02.11.2026 - 14:05

12. Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Tamamlandı

02.11.2026 - 13:50

COP31 Antalya için dijital uygulama hazırlandı: Etkinlikler ve ulaşım tek platformda

02.11.2026 - 13:50
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel