Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Gündem
Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattı.

Yayınlama: 20.01.2025 - 12:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı Okunma: 45
Paylaş:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri sebebiyle harekete geçti! Özdağ'ın savunması ne olacak? Olayın perde arkası şimdi açığa çıkıyor!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, partisinin il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle soruşturma başlattı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarf ettiği sözler dolayısıyla hakkında soruşturma başlatılması üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan ilk açıklama geldi.

Soruşturma hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel Başkan Ümit Özdağ, söz konusu konuşmanın Antalya’da yapılan Zafer Partisi 4. İl Başkanları Çalıştayı’nda gerçekleştiğini belirtti. Özdağ, "Erdoğan’a hakaret iddiası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan konuşmamı Antalya’da Zafer Partisi 4. il Başkanları Çalıştayında yaptım. Konuşma yeri Antalya. Antalya Başsavcılığı soruşturma açmıyor. Erdoğan ve ben Ankara’dayız. Ankara Başsavcılığı da soruşturma açmıyor. İstanbul Başsavcılığı açıyor. Bu konuşmayı 1000 defa daha yapmaya hazırım. İster hapse atın, ister kurşuna dizin. Atatürk’ten ve kurduğu Cumhuriyet’ten taviz vermeyeceğiz. Atatürk’e ve Cumhuriyete saldırılara cevap vereceğiz.” dedi.

https://twitter.com/zaferpartisi/status/1881259350964015519

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında başlattığı soruşturma, gündemi sarsmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla tartışmalara yol açan bu olay, nasıl sonuçlanacak? Özdağ'ın açıklamaları ve yaşanan gelişmeler, merak konusu olmaya devam ediyor.

# Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı # Soruşturma
Son Haberler

Junioshow 8 Eylül’de Bursa’da Kapılarını Açıyor

06.09.2026 - 23:01

Vatansever: Türkiye’nin büyüme kalitesini teknoloji yoğunluğu belirleyecek

06.09.2026 - 22:22

Buharkent'te Saniyelerin Savaşı

06.09.2026 - 22:19

Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu

06.09.2026 - 10:36

Ünlü Alman Piyanist LEVI.SCT, Türkiye’de İlk Kez Ela Excellence Resort Belek’te Sahne Aldı

06.09.2026 - 10:33

“Kazanan Şirket, Denemiş Olan Şirkettir” 

06.09.2026 - 10:31

Mert Demir’den Kayseri’de Müzik Dolu Gece

06.09.2026 - 10:30

Porsuk Akıyor, Eskişehir’de Festival Heyecanı Devam Ediyor

06.09.2026 - 10:28

‘Mercan Köşk’ten Tarsus’ta Görkemli Gala!

06.09.2026 - 10:27

İzmir’in Kuzeyinde Su Altyapısına 147 Milyon Liralık Yatırım

06.09.2026 - 10:24
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel