Haberde.Net - Türkiye Gündemi, Dünyadan Haberler
Anasayfa Ekonomi
Ekonomi

Ziraat Bankası Heyeti, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Ziraat Bankası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek bölgenin ekonomik potansiyeli üzerine detaylı değerlendirmeler yaptı. Keşan TSO Başkanı İsmail Şapçı, bankaların işletmelerin finansmana erişimindeki kritik rolüne vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekti.

Yayınlama: 16.04.2025 - 13:14 Kaynak: Piha Haber Ajansı Okunma: 24
Paylaş:

Ziraat Bankası yetkilileri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Görüşmede bölgenin ekonomik gelişimi ele alındı. Bu önemli nezaket ziyareti, iş birliği olanakları ve bölgesel kalkınmayı destekleme amacını taşıyor. Detaylar için hemen okuyun!

Ziyarette Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Anbarcı ve Gürcan Özkul, Meclis Üyeleri Göksel Aktaş, Tarık Özbek, Mustafa Öztepe, Onur Güven ve Genel Sekreter Erdem Başak ev sahipliği yaptı.

BÖLGENİN EKONOMİK GELİŞİMİ GÜNDEMDEYDİ

Görüşmede, Keşan ve çevresinin ekonomik potansiyeli üzerine detaylı değerlendirmeler yapıldı. Tarım, sanayi, ticaret ve turizm sektörlerindeki mevcut durum, gelişim alanları ve iş birliği olanakları üzerinde duruldu. Keşan TSO Başkanı İsmail Şapçı, bölgedeki işletmelerin finansmana erişiminde bankaların oynadığı kritik role değinerek, bu tür ziyaretlerin hem reel sektöre hem de finans dünyasına katkı sağladığını vurguladı.

ORTAK HEDEF: BÖLGESEL KALKINMA

Ziraat Bankası Trakya Bölge Başkanı Tahir Ceylan ise, bankanın Trakya’daki işletmelere yönelik desteklerini ve kredi politikalarını anlatarak, bölgenin ekonomik büyümesine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Şube Müdürü Hakkı Kara da Keşan’daki iş dünyasıyla daha yakın temas kurarak, yerel ekonomiye destek olacak projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

KEŞAN TSO’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ziyaretin sonunda Keşan TSO adına yapılan açıklamada, “Bizleri ziyaret ederek değerli görüşlerini paylaşan Ziraat Bankası Trakya Bölge Başkanı Sayın Tahir Ceylan’a ve Keşan Şube Müdürü Sayın Hakkı Kara’ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Ziraat Bankası Trakya Bölge Başkanı Tahir Ceylan ve Keşan Şube Müdürü Hakkı Kara'nın gerçekleştirdiği bu nezaket ziyareti, bölgedeki işletmelere destek olma ve ekonomik kalkınmayı hedefleme çabalarını gözler önüne serdi. Keşan TSO yöneticileri, bankacılık sektörünün reel sektöre sağladığı önemi vurgulayarak, işbirliğinin bölgesel kalkınmada kritik bir rol oynadığını belirtti. Bu tarz ziyaretler, yerel ekonomiyi güçlendirmek ve iş dünyasına destek olmak adına büyük önem taşıyor.

Son Haberler

STM'nin Malezya Korvet Projesi'nde Üçüncü Gemi de Suyla Buluştu

09.08.2026 - 22:39

Havacılık Motorlarında Yeni Dönem: TEI TEKNOLOJİ Çatısı Kuruluyor

09.08.2026 - 22:35

HAVELSAN ve TDK’dan Türk Dili Bilgi Sistemi İçin İş Birliği

09.08.2026 - 22:32

Bakan Bak’tan Down Judo Milli Takımı İçin Tebrik Mesajı

09.08.2026 - 22:30

Rize Yaşayan Miras Şöleni Sona Erdi

09.08.2026 - 22:27

Manisa Büyükşehir’den Kula’da 12,5 Kilometrelik Yol Hamlesi

09.08.2026 - 20:09

Bursa’da Rahvan Atları Şampiyonluk İçin Koştu

09.08.2026 - 20:07

Bursa’da 700 Yıllık Fetih Ruhu Marşlarla Yaşatılıyor

09.08.2026 - 20:06

14. TAYK-Eker Olympos Regatta’da J70 Etabı Tamamlandı

09.08.2026 - 20:03

DOF Robotik Türkiye’nin Teknoloji Liderleri Sıralamasında İlk 10 Arasında

09.08.2026 - 11:29
Son Makaleler

Onların Sessiz Çığlıklarına Kulak Verelim

Değişen Dengeler ve Stratejik Zorunluluk

8 Mart'ta Kutlayacak Ne Var?

Kategoriler
Bilim Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür & Sanat Magazin Sağlık Siyaset Sponsor İçerik Spor Teknoloji Yaşam Yerel