6 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.31 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.62 ₺
ALTIN 2,413.99 ₺
BTC 63,478.98 $
ETH 3,088.20 $
BİST 10,267.09

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Karpuzla Seçim Zaferini Kutladı

Ekonomi 3
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 07:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Toptancı Hali’ni ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerinden dolayı esnafa teşekkür etti. Esnafların alkış ve sloganlarıyla karşılanan Yavaş, hal esnafı tarafından karpuz ikramıyla karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Karpuzla Seçim Zaferini Kutladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim zaferini Yenimahalle Toptancı Hali'nde kutladı! Karpuz ikramıyla yapılan teşekkür görülmeye değerdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Hal esnafının alkış ve sloganlarıyla karşılanan Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde verdikleri destek için esnafa teşekkür etti. Hal esnafı da, Mansur Yavaş'a karpuz ikram etti.

ANKARA (İGFA) - Yenimahalle’deki Toptancı Hali’ni ziyaret eden Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde verdikleri destek için esnafa teşekkür etti.  

 ALKIŞ VE SLOGANLARLA KARŞILANDI

Yenimahalle Toptancı Hali esnafı tarafından alkış ve sloganlarla karşılanan Yavaş’a, Hal Başkanı Ceyhan Gündüz de esnafa verdiği destek ile halin fiziki şartlarını iyileştirdiği için teşekkür etti.

Yavaş’a Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu eşlik etti.

Meyve-sebze peronlarını gezen Yavaş, esnafı dinleyip sorun ve taleplerini de tek tek not aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim zaferini Yenimahalle Toptancı Hali'ne yapılan ziyarette karpuz ikramı eşliğinde kutladı. Yavaş, hal esnafının desteği ve sevgisiyle karşılanarak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde verdikleri destek için teşekkürlerini iletti. Esnafın alkışları arasında yapılan ziyaret, hem samimi hem de anlamlı bir buluşmaydı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code