Keçiören Belediyesi, Berat Kandili öncesi ilçe genelindeki camileri titizlikle temizledi. Vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadet etmeleri için gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmalarıyla camiler parıldıyor. Temizlik sonrası ise camilere gül suyu sıkıldı. Berat Kandili öncesi huzur ve birlik mesajı veren Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'dan anlamlı tebrik mesajı geldi.
Vatandaşların gönül rahatlığıyla, temiz bir ortamda ibadet etmeleri için ibadethanelerin temizliğini aralıksız sürdüren Keçiören Belediyesi, Berat Kandili öncesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelerin detaylı temizliğini yaptı. Belediye ekiplerince sürdürülen temizlik çalışmalarıyla camilerin içi süpürülüp silinirken aynı zamanda çevre temizliği de gerçekleştirildi. Temizlik sonrası ise camilere gül suyu sıkıldı.
BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Keçiörenlilerin Berat Kandili’ni tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Ülkemiz ve tüm insanlık için huzur, mutluluk ve barış dolu günler diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” dedi.
Keçiören Belediyesi, Berat Kandili öncesi camilerin iç ve çevre temizliğini aralıksız sürdürüyor, vatandaşların huzur içinde ibadet etmelerini sağlıyor. Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, birlik ve beraberlik mesajı vererek Keçiörenlilere huzur, mutluluk ve barış dolu günler diliyor.