Ankara'da gerçekleşen Ispartalılar buluşması, memleket hasretini gidermek isteyen birçok kişiyi bir araya getirdi. Etkinliğe Isparta Valisi, Belediye Başkanı ve eski milletvekilleri de katılım gösterdi. Ancak, eski Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e gösterilen büyük ilgi, buluşmanın en dikkat çekici anlarından biri oldu. Vatandaşlar, Özçelik ile sohbet etme ve memleket meselelerini konuşma fırsatı buldu. Bu buluşma, Ispartalılar arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirirken, memleket sevgisinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
ANKARA-BHA
Ankara Kömür İşletmeleri Kurumu’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen “Ankara’daki Ispartalılar Buluşması” renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eski milletvekilleri Recep Özel ve Haydar Kemal Kurt, eski Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile Isparta milletvekili adayları Ayşe Usta ve Nesrin Semiz katıldı.
Burdur’da olduğu kadar Isparta’da da sevilen isimlerden olan Bayram Özçelik, Ispartalı hemşehrileriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Özçelik’e vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, katılımcılar geleneksel hale gelen buluşmanın önemine vurgu yaptı.
Ankara Kömür İşletmeleri Kurumu'nda düzenlenen Ankara'daki Ispartalılar Buluşması, Ispartalıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Vali Abdullah Erin ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen gibi önemli isimlerin yanı sıra, eski milletvekilleri Recep Özel ve Haydar Kemal Kurt da etkinlikte yer aldı. Eski Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in katılımı ise büyük ilgi gördü ve vatandaşlarla hasret giderdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı etkinlikte, geleneksel hale gelen bu buluşmanın önemi vurgulandı, Ispartalılar arasındaki bağların ne kadar güçlü olduğu bir kez daha kanıtlandı.