18 Kasım 2025 Salı
DOLAR 42.34 ₺
EURO 49.12 ₺
STERLIN 55.69 ₺
G.ALTIN 5,487.87 ₺
BTC 91,574.01 $
ETH 3,014.55 $
BİST 0.00

    Artvin Borsası Batum'da! Başkonsolos Altınörs ile İşbirliği Görüşmesi

    GündemArtvin 10
    Yayınlama: 18 Kasım 2025 Salı 10:02 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Artvin Ticaret Borsası, Batum Başkonsolosu ile bir araya gelerek bölgesel iş birliği ve Artvin ekonomisine katkı konularını görüştü. Detaylar haberimizde!

    Artvin Borsası Batum'da! Başkonsolos Altınörs ile İşbirliği Görüşmesi

    Artvin Ticaret Borsası'nın Batum'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret, bölgedeki ekonomik ilişkiler için yeni bir sayfa açıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve beraberindeki heyet, Başkonsolos Adnan Altay Altınörs ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Artvin'in üretim potansiyeli ve bölgesel iş birliği imkanları ele alındı. Ayrıca, Sarp Sınır Kapısı'ndaki ana arı girişleri ve kaçak bal ticaretinin ülke ekonomisine verdiği zararlar da gündeme geldi. Bu ziyaret, Artvin ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra, uluslararası alanda da tanınırlığı artırmayı hedefliyor.

    Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Ömer Hacıoğlu ve Meclis Üyeleri, Acara Bölgesi T.C. Batum Başkonsolosu Adnan Altay Altınörs’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkonsolos Dr. Adnan Altay Altınörs, Artvin Ticaret Borsası’nın kuruluş süreci, gelişimi ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ise, Artvin’de üretilen tarım, hayvansal ve ziraat ürünleri hakkında kapsamlı bilgi vererek bölgenin üretim potansiyelini aktardı.

    Ziyaretin temel amacı, Artvin Ticaret Borsası’nın ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artırmak, bölgesel iş birliğini güçlendirmek ve Artvin ekonomisine katkı sunmak olarak belirtildi.

    Görüşmede ayrıca, Sarp Kara Hudut Kapısı’ndan yapılan ana arı girişleri ve kaçak bal ticaretinin ülkemiz ekonomisine verdiği zararlar da gündeme getirildi.

    Oldukça verimli bir ortamda gerçekleşen görüşme sonunda, Başkan Osman Akyürek ve beraberindeki heyet, Başkonsolos Dr. Adnan Altay Altınörs’e misafirperverliği ve ilgisi için teşekkür etti.

    Artvin Ticaret Borsası'nın Batum Başkonsolosluğu'na gerçekleştirdiği ziyaret, bölgesel iş birliğinin güçlendirilmesi ve Artvin ekonomisinin desteklenmesi açısından büyük önem taşıyor. Başkonsolos Adnan Altay Altınörs, Artvin Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında detaylı bilgi alırken, Başkan Osman Akyürek ise Artvin'in tarım, hayvancılık ve ziraat ürünlerindeki potansiyelini aktardı. Görüşmede, Sarp Sınır Kapısı'ndaki kaçak bal ticaretinin ekonomik etkileri de değerlendirildi. Ziyaret, her iki tarafın da memnuniyetiyle sona ererken, gelecekteki iş birliği projeleri için zemin hazırladı.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code