25 Nisan 2025 Cuma
DOLAR 38.43 ₺
EURO 43.72 ₺
STERLIN 51.18 ₺
G.ALTIN 4,132.35 ₺
BTC 93,495.52 $
ETH 1,785.79 $
BİST 9,490.90

    Artvin Valisi, İl Jandarma Komutanlığından Brifing Aldı

    TeknolojiGündemArtvin 15
    Yayınlama: 16 Ocak 2025 Perşembe 13:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Artvin Valisi Turan Ergün, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, brifing aldı. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik tarafından karşılanan Vali Ergün, tören kıtasını selamladı.Şeref defterini imzalayan Vali Ergün, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen 2024 faaliyetlerinin değerlendirme toplantısına başkanlık yaptı. Vali Ergün, Jandarma Teşkilatı’nın toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için özveriyle çalıştığını vurguladı.

    Artvin Valisi, İl Jandarma Komutanlığından Brifing Aldı

    Artvin Valisi Ergün, Jandarma Komutanlığı'ndan brifing aldı. Vali Ergün, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek önemli faaliyetler hakkında bilgi aldı. Jandarma Teşkilatı'nın huzur ve güvenliği sağlamak için yoğun şekilde çalıştığına dikkat çekti.

    Artvin Valisi Turan Ergün İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, brifing aldı.

    BAYRAM SARAYOĞLU /ARTVİN (İGFA) - İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik tarafından karşılanan Vali Ergün, tören kıtasını selamladı.

    Şeref defterini imzalayan Vali Ergün daha sonra İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2024 yılında gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik “Değerlendirme Toplantısı’na” başkanlık yaptı.

    Ergün, 185 yıllık köklü bir maziye ve tecrübeye sahip olan Jandarma Teşkilatının, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için 7/24 esasına göre özveriyle görev yaptığını vurguladı.

    Artvin Valisi Turan Ergün, İl Jandarma Komutanlığı ziyareti kapsamında önemli brifingler alarak teşkilatın çalışmalarını değerlendirdi. Vali Ergün, Jandarma Teşkilatı'nın toplumun huzur ve güvenliğine katkı sağlayan önemli bir kurum olduğunu belirtti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code