3 Temmuz 2025 Perşembe
DOLAR 39.93 ₺
EURO 47.09 ₺
STERLIN 54.48 ₺
G.ALTIN 4,300.77 ₺
BTC 105,625.04 $
ETH 2,408.79 $
BİST 10,189.02

    Artvin'de İş Dünyası ve Üniversite El Ele: Ticaret Borsası'ndan Rektör Aydın'a Ziyaret!

    YerelArtvin 8
    Yayınlama: 2 Temmuz 2025 Çarşamba 16:44 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Artvin Ticaret Borsası Başkanı Akyürek, Rektör Aydın'ı ziyaret ederek işbirliği mesajı verdi. Borsa-üniversite ortaklığı, Artvin'in geleceği için umut vadediyor.

    Artvin'de İş Dünyası ve Üniversite El Ele: Ticaret Borsası'ndan Rektör Aydın'a Ziyaret!

    Artvin iş dünyası ve akademik camiası önemli bir adım attı! Artvin Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, borsa ve üniversite arasındaki işbirliği potansiyelini artırma amacını taşıyor. Başkan Akyürek, borsanın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken, üniversite ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Bu birliktelik, Artvin'in ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağlayacak gibi görünüyor. Peki bu işbirliği Artvin'e neler kazandıracak?

    ARTVİN -BHA

    Akyürek, ziyarette, Ticaret Borsası’nın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Rektör Aydın’a bilgi vererek, borsa-üniversite işbirliğinin Artvin’in geleceğine olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.

    Artvin Ticaret Borsası'nın şehrin üretim kapasitesini artırmak, ticaretini geliştirmek ve ihracat potansiyelini yükseltmek amacıyla hayata geçirildiğini belirten Akyürek, şunları söyledi:

    “Artvin için yapılacak çalışmalarda Artvin Ticaret Borsası olarak üniversitemize her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Borsa ile üniversitemizin her alandaki işbirliğini çok önemsiyoruz.” dedi.

    Artvin’de 36 yıl sonra borsanın kurulmasıyla iş insanlarının hem zaman hem de finansal olarak rahatlayacağını anlatan Akyürek, kentin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sunma sorumluluğu ile çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın ise Borsa’nın kentin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sunacağını söyledi.

    Ziyarette Akyürek’e yönetim kurulu üyeleri Yener Balkaya, Hakan Ermiş, Uğur Turan, Şenol Şahin Çelebi eşlik etti.

    Artvin Ticaret Borsası'nın AÇÜ Rektörü Aydın'ı ziyareti, bölge için büyük önem taşıyor. Başkan Akyürek, borsanın Artvin'in üretim kapasitesini artırma, ticareti geliştirme ve ihracat potansiyelini yükseltme hedeflerini paylaştı. Üniversite ile işbirliğinin bu hedeflere ulaşmada kritik rol oynayacağına dikkat çekildi. Rektör Aydın ise borsanın kentin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sunacağını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret, Artvin'de 36 yıl sonra kurulan borsanın, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik umutları artırdı. Bu işbirliğinin Artvin'e somut faydaları önümüzdeki dönemde daha net görülecek.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code