17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.09 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,466.00 ₺
BTC 65,559.37 $
ETH 2,949.77 $
BİST 10,319.96

Azerbaycanlı İş İnsanı Rıfat Alioğlu, İNTİSAD Dış Ticaret Komisyon Başkanı Seçildi

EkonomiYerelKahramanmaraş 29
Yayınlama: 13 Mart 2024 Çarşamba 18:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Azerbaycanlı iş insanı Rıfat Alioğlu, İntisad-Enternasyonal İş İnsanları Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulunda Divan Kurulu'nun önderliğinde yapılan açık oylama sonucunda İNTİSAD Dış Ticaret Komisyon Başkanı olarak seçildi. ZEFEL Group Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Alioğlu, genel başkanın teveccühleri ve üyelerin destekleriyle bu göreve layık görüldü.

Azerbaycanlı İş İnsanı Rıfat Alioğlu, İNTİSAD Dış Ticaret Komisyon Başkanı Seçildi

Azerbaycanlı iş insanı Rıfat Alioğlu, İntisad- Enternasyonal İş İnsanları Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulunda Dış Ticaret Komisyon Başkanı olarak seçildi.

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Azerbaycanlı iş insanı Rıfat Alioğlu, Divan Kurulu'nun önderliğinde gerçekleştirilen açık oylama sonucunda İNTİSAD Dış Ticaret Komisyon Başkanı olarak seçildi.

Bu oylama sonucunda İNTİSAD Başkanı Selahattin Par ise güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

ZEFEL Group Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan, İntisad- Enternasyonal İş İnsanları Derneği Dış Ticaret Komisyon Başkanı Rıfat Alioğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız Selahaddin Par’ın teveccühleri ve üyelerimizin destekleriyle derneğimizin Dış Ticaret Komisyon Başkanı olarak seçildik. İnşallah Selahaddin Par başkanımızın liderliğinde en kısa zamanda dünyanın bütün ülkelerinde teşkilatlanacak ve üyelerimiz için daha da neler yapabiliriz konusunda durmadan çalışacağız.”

İlk Yorumu Sen Yaz
code