Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 210 Milli Emlak Uzman Yardımcısı alınacak. Başvuruların 9 Nisan’a kadar devam edeceği belirtilirken yazılı sınavın Gazi Üniversitesi tarafından 18 Mayıs’ta gerçekleştirileceği duyuruldu. Detaylar haberimizde!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 210 Milli Emlak Uzman Yardımcısı alınacak.
Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden 26 Mart Çarşamba (BUGÜN) gününden itibaren yapılacak başvurular 9 Nisan’da sona erecek.
Yazılı sınav ise 18 Mayıs’ta Gazi Üniversitesi tarafından yapılacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın taşra teşkilatında 210 Milli Emlak Uzman Yardımcısı alımı için başvuruların başladığı haberini aldınız. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yapılan başvurular 9 Nisan'da sona erecek. Adaylar, yazılı sınavın 18 Mayıs'ta Gazi Üniversitesi tarafından gerçekleştirileceği tarihi de unutmamalıdır.