28 Ekim 2025 Salı
DOLAR 41.96 ₺
EURO 48.92 ₺
STERLIN 55.88 ₺
G.ALTIN 5,268.15 ₺
BTC 114,470.46 $
ETH 4,138.20 $
BİST 10,871.08

    Balıkesir Depremi Sonrası Müjdeli Haber: Yaralıların Tamamı Taburcu Edildi!

    YerelBalıkesir 15
    Yayınlama: 28 Ekim 2025 Salı 10:02 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Balıkesir'de meydana gelen depremde yaralanan 26 vatandaşımızın tamamı hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Bakan Memişoğlu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Balıkesir Depremi Sonrası Müjdeli Haber: Yaralıların Tamamı Taburcu Edildi!

    Balıkesir'i sarsan depremin ardından yüreklere su serpen bir haber geldi! Dün gece yaşanan ve çevre illerde de hissedilen depremde, panik ve düşme gibi nedenlerle yaralanan 26 vatandaşımızın sağlık durumları hakkında endişe sürüyordu. Ancak Bakan Memişoğlu'nun açıklamasıyla rahat bir nefes aldık. Tüm yaralıların tedavileri tamamlandı ve hastanelerden taburcu edildiler. Bu gelişme, depremin yaralarını sarmaya çalışan Balıkesir ve çevresi için umut ışığı oldu. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, daha büyük felaketlerden korunmak için tedbirli olmaya davet ediyoruz. Depremin ardından bölgedeki son durum ve gelişmeler için haberimizi takip edin.

    BALIKESİR-BHA

    Dün saat 22.48’de meydana gelen deprem, Balıkesir’in yanı sıra İzmir, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya gibi birçok ilde hissedildi. Sarsıntının yerin yaklaşık 6 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

    Atlama ve düşme gibi nedenlerden dolayı 26 kişi hafif yaralandı

    Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde; atlama ve düşme gibi ikincil sebeplerden dolayı yaralanan 26 vatandaşımızın tamamının tedavileri hastanelerimizde yapılmış, tüm yaralılarımız taburcu edilmiştir. Vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,” ifadelerini kullandı.

    Deprem sonrası herhangi bir can kaybı bildirilmezken, sağlık ekiplerinin bölgedeki kontrollerinin sürdüğü belirtildi.

    Balıkesir'de dün gece meydana gelen deprem, İzmir, Bursa, İstanbul gibi birçok ilde hissedilmişti. Sarsıntının ardından atlama ve düşme gibi sebeplerle yaralanan 26 kişi hastanelere kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara anında müdahale etmişti. Bakan Memişoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, tüm yaralıların tedavileri başarıyla tamamlandı ve taburcu edildiler. Depremde can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olurken, yetkililer bölgedeki kontrollerini sürdürüyor. Bu haber, depremin etkilerini hisseden tüm vatandaşlarımız için moral kaynağı oldu.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code