30 Nisan 2024 Salı
DOLAR 32.46 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,428.65 ₺
BTC 63,636.62 $
ETH 3,181.10 $
BİST 10,082.77

Başkan Büyükgöz'den Müjdeli Haber: Beylikbağı'na Güzide Tesisleri Geliyor

Gündem 2
Yayınlama: 17 Nisan 2024 Çarşamba 11:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Gebze Belediyesi başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Parkı'nda yapımına başlanan Güzide Sosyal Tesisleri'nde yapılan incelemelerde bulundu. Büyükgöz, bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanan tesisin 7050 metrekarelik alanda kafe, restoran ve açık otopark gibi imkanlarla hizmet vereceğini açıkladı.

Başkan Büyükgöz'den Müjdeli Haber: Beylikbağı'na Güzide Tesisleri Geliyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Parkı'nda hayata geçirilecek Güzide Sosyal Tesisleri'nin inşaat çalışmalarını denetledi. Bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek modern tesis, kafe, restoran ve açık otopark sunarak Gebze halkına keyifli ve fonksiyonel bir mekan vadediyor.

Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı parkında yapımına başlanan Güzide Sosyal Tesisleri’nde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

KCOAELİ (İGFA) - Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı parkında yapımına başlanan sosyal tesislerde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Parkı içerisinde yapımına başlanan Güzide Sosyal tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Forekazık imalatının tamamlandığı ve akabinde temel imalatının başladığı Beylikbağı Güzide Sosyal tesislerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bölgemize yakışacak sosyal tesisi, kültürel tesisi sizlerle buluşturmak için çalışmalarımız başladı.

7050 METREKARE ALAN ÜZERİNDE

Kısa sürede yapımını tamamlayarak bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edip insanlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden bölgemize, Gebze’mize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. Beylikbağı Güzide Sosyal Tesisleri toplam 7 bin 50 metrekare alan içerisinde kafe ve restoran ve açık otopark gibi donatıları içerisinde barındıracak. 

Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı Parkı'nda yapılan Güzide Sosyal Tesisleri projesi, bölgenin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek. Başkan Büyükgöz'ün liderliğinde sürdürülen çalışmalar sayesinde, kısa bir süre içinde açılması planlanan tesis, Gebze'ye modern bir buluşma noktası kazandıracak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code