16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.13 ₺
EURO 35.17 ₺
STERLIN 41.15 ₺
ALTIN 2,471.87 ₺
BTC 66,433.32 $
ETH 3,033.86 $
BİST 10,158.63

Başkan Hürriyet, Mansur Yavaş Ziyaretinde Önemli Mesajlar Verdi!

SiyasetYerelKocaeli 3
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 15:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Başkan Hürriyet'e CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve meclis üyeleri de eşlik etti. Ziyarette, Başkan Hürriyet başarılı dileklerini iletirken, Başkan Yavaş ise nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti ve tüm İzmitlilere selamlarını iletti.

Başkan Hürriyet, Mansur Yavaş Ziyaretinde Önemli Mesajlar Verdi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaretinde ne dedi? Ziyarette neler yaşandı? Detaylar haberimizde!

Başkan Hürriyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Anıtkabir ziyareti sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve meclis üyeleri eşlik etti. 

İZMİTLİLERE SELAM GÖNDERDİ

Başkan Hürriyet, 2’nci dönemde Ankaralıların yeniden başkan seçtiği Mansur Yavaş’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Başkan Yavaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyete teşekkür ederek tüm İzmitlilere selamlarını gönderdi. 

Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyet, ziyarette samimi ve olumlu bir hava yakalayarak karşılıklı başarı dileklerini iletti. Başkan Yavaş'ın tüm İzmitlilere selamlarını ileterek verdiği tepki ise memnuniyetle karşılandı. Ziyaret, Ankara ve İzmit arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini pekiştirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code