18 Haziran 2025 Çarşamba
DOLAR 39.54 ₺
EURO 45.51 ₺
STERLIN 53.15 ₺
G.ALTIN 4,309.90 ₺
BTC 106,920.21 $
ETH 2,573.58 $
BİST 9,339.59

    Bayram Tatilinde Trafik Kazalarında 34 Can Kaybı

    Gündem 23
    Yayınlama: 2 Nisan 2025 Çarşamba 12:41 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 4. gününde meydana gelen 647 trafik kazasında 34 kişinin can verdiğini duyurdu. Yerlikaya, sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulunarak, 'Bayramlar sevdiklerimizle bir arada olmanın en güzel zamanı. Lütfen trafik kurallarına uyalım ve acıya dönüşmeyen bayramlar yaşayalım.' dedi.

    Bayram Tatilinde Trafik Kazalarında 34 Can Kaybı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde meydana gelen 647 trafik kazasında 34 can kaybı yaşandığını açıkladı. Trafikteki tehlikeler her yıl olduğu gibi bu bayramda da can almaya devam ediyor. Sürücüler, trafik kurallarına uyma çağrısında bulunarak, sevdiklerimizle geçirdiğimiz güzel anları acıya dönüştürmemek için dikkatli olmalılar.

    ANKARA - BHA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tatilin 4. gününde 647 trafik kazasının yaşandığını belirtti. Bu kazalarda 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1.165 kişinin yaralandığını aktaran Yerlikaya, sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulunarak, “Bayramlar sevdiklerimizle bir arada olmanın en güzel zamanı. Bu güzel anları acıya dönüştürmemek için lütfen trafik kurallarına uyalım. Yollar bizleri kavuşturmak için var, ayırmak için değil.” ifadelerini kullandı.

    İstatistiklere göre tatil dönemlerinde trafik kazalarında artış yaşanmakta ve her yıl birçok can kaybı meydana gelmektedir. Bu nedenle, sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması hayati önem taşımaktadır. İçişleri Bakanı, trafik kazalarındaki artışı göz önünde bulundurarak vatandaşları uyararak güvenli sürüş için sorumluluk almaya davet etti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code