29 Ekim 2025 Çarşamba
DOLAR 41.98 ₺
EURO 48.69 ₺
STERLIN 55.30 ₺
G.ALTIN 5,353.98 ₺
BTC 112,509.31 $
ETH 3,985.36 $
BİST 10,871.08

    Beypazarı'nda Cumhuriyet Coşkusu! 102. Yıl Kutlamalarıyla İlçe Bayram Havasında

    YerelAnkara 14
    Yayınlama: 29 Ekim 2025 Çarşamba 20:00 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Ankara'nın Beypazarı ilçesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yılını coşkuyla kutladı. Şehir stadındaki törenler renkli görüntülere sahne oldu.

    Beypazarı'nda Cumhuriyet Coşkusu! 102. Yıl Kutlamalarıyla İlçe Bayram Havasında

    Cumhuriyetimizin 102. yılı, Beypazarı'nda unutulmaz bir coşkuyla kutlandı! Kaymakamlık makamındaki tebriklerin ardından, şehir stadı bayram coşkusuyla dolup taştı. Protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törenlerde, anlamlı konuşmalar, şiirler ve halk oyunları gösterileriyle Cumhuriyet ruhu yeniden canlandı. Öğrencilerin performansları ve ödül töreni, izleyenlere gurur dolu anlar yaşattı. Beypazarı'ndaki bu anlamlı kutlamalar, Cumhuriyet'e olan bağlılığımızı bir kez daha gösterdi.

    YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ve Cumhuriyetin ilanının 102. Yılı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

    Kaymakam Ünal Coşkun, Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Garnizon komutanı, Cumhuriyet Bayramının 102. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

    Akabinde, Şehir stadında Cumhuriyet Bayramı genel kutlamalarına geçildi.:

    Şehir stadındaki törene Kaymakam Ünal Coşkun, Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Garnizon komutanı Personel üsteğmen Seyit Tayyar Arvas, Cumhuriyet başsavcısı Nurettin Güner, Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, Jandarma Karakol Komutanı üsteğmen Furkan Uzuner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya ve Gaziler, Muhtarlar, Belediye başkan yardımcıları, Siyasi Partilerin ilçe başkanları, daire amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

    Kaymakam Ünal Coşkun, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, alanda öğrencilerin ve vatandaşlar ile Protokolün bayramını kutlayarak tebrik etti.

    Kaymakam Ünal Coşkun, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

    “İnsanlık tarihinin başlangıcından bu yana en değerli topraklara sahip Anadolu Coğrafyası, binlerce yıl medeniyetlerin beşiği olmuş, tarihi ve insanlığa yöne vermiştir. Bizler bu gün işte bu bereketli topraklar üzerinde taşıyla, toprağıyla, suruyla, insanıyla paha biçilemez bir hazineye sahip, aziz vatanımızda yaşıyoruz. Bu gün burada bu topraklarda, bağımsızlığımızın, birliğimizin ve ebedi varlığımızın simgesi olan Cumhuriyetimizin 102. Yılını kutlamanın coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz.”

    Kaymakamın konuşmasının ardından öğrenciler gösterilerine başladı ve çeşitli şiirlere ile halk oyunları gösterileri ve Ankara Seğmen ekibi halk oyunları gösterilerinde bulundu.

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi ve öğrenciler tebrik edildi.

    Ardında, Bayrak, Filamanlar ile okulların resmigeçidiyle 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları son buldu.

    Kaymakam Ünal Coşkun, belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Garnizon Komutanı Personel Seyit Tayyar Arvas, birlikte programı hazırlayan ve sunan öğretmenleri tebrik ettiler.

    Beypazarı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kaymakam Ünal Coşkun ve Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap'ın tebrikleri kabulüyle başladı. Şehir stadında düzenlenen törende, Kaymakam Coşkun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları gösterileri sundu ve Ankara Seğmen ekibi sahne aldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, okulların resmigeçidiyle sona erdi. Programı hazırlayan öğretmenler tebrik edildi. Kutlamalar, Beypazarı'nda Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkardı.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code