5 Temmuz 2025 Cumartesi
DOLAR 39.91 ₺
EURO 47.05 ₺
STERLIN 54.55 ₺
G.ALTIN 4,274.95 ₺
BTC 107,890.50 $
ETH 2,509.55 $
BİST 10,275.75

    Burdur'dan Gurur Verici Haber! AS ADO İSO 500'de!

    YerelBurdur 10
    Yayınlama: 5 Temmuz 2025 Cumartesi 17:04 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Burdur'un önde gelen firması AS ADO Hazır Beton, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi! Başkan Meçikoğlu'ndan firmaya tebrik yağdı.

    Burdur'dan Gurur Verici Haber! AS ADO İSO 500'de!

    Bucak ve Burdur ekonomisi için bir dönüm noktası! AS ADO Hazır Beton'un İSO İkinci 500 listesine girmesi, bölgedeki sanayinin gücünü bir kez daha kanıtladı. Başkan Meçikoğlu'nun tebrik mesajı, firmanın başarısının ne denli önemli olduğunu vurguluyor. Bu gurur verici gelişme, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri arasında büyük bir sevinç yarattı. AS ADO'nun başarısı, diğer firmalar için de ilham kaynağı olacak. Burdur sanayisi, geleceğe umutla bakıyor!

    BURDUR-BHA

    Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren AS ADO Hazır Beton Sanayi Nakliyat ve Ticaret A.Ş., İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024" listesinde yer aldı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, firmayı yayımladığı mesajla tebrik etti.

    İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2024 yılı sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi olan AS ADO Hazır Beton, bu yılki listede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

    BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, listeye girme başarısı gösteren firmayı kutlayarak şu ifadeleri kullandı:

    “Sanayi sektörünün en değerli verileri olarak kabul ettiğimiz İSO 500 listesi açıklandı. Odamız Üyesi As Ado Hazır Beton Sanayi Nakliyat ve Ticaret Anonim Şirketi, İSO’nun ‘Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesine girme başarısı gösterdi.

    Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alarak gurur duymamıza vesile olan, emek ve sermayeleriyle bu kıymetli listeye isimlerini yazdıran firmamızı tebrik ediyor; ilçemiz ve ülkemiz ekonomisinin büyümesi için çalışan, üreten tüm tüccar ve sanayicilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

    Başkan Meçikoğlu, açıklamasında başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

    AS ADO Hazır Beton'un İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmesi, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Meçikoğlu, firmanın bu başarısının, Bucak ve ülke ekonomisine yaptığı katkının bir göstergesi olduğunu belirtti. Firmanın listede yer alması, Burdur'daki sanayi potansiyelinin önemli bir kanıtı olarak değerlendiriliyor. Meçikoğlu, tüm sanayicilere teşekkür ederek, başarıların devamını diledi. Bu gelişme, bölgedeki ekonomik canlılığın artmasına ve yeni yatırımların yapılmasına katkı sağlayabilir.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code