9 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.20 ₺
EURO 34.61 ₺
STERLIN 40.16 ₺
ALTIN 2,393.80 ₺
BTC 61,030.16 $
ETH 2,971.30 $
BİST 10,211.79

Bursa AK Partili Belediye Başkanlarından Başkan Bozbey'e Önemli Ziyaret

SiyasetYerelBursa 2
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 12:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım, İnegöl, Gürsu, İznik, Orhangazi, Kestel, Orhaneli, Büyükorhan ve Keles ilçe belediye başkanlarını ağırlayarak, yeni dönemde Bursalılara en kaliteli hizmetleri sunacaklarını belirtti. Başkan Bozbey, uyum içinde çalışacaklarını ifade ederek, şehrin geleceğe taşınmasını hedeflediklerini vurguladı.

Bursa AK Partili Belediye Başkanlarından Başkan Bozbey'e Önemli Ziyaret

Bursa'da AK Partili belediye başkanları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in makamında toplandı. Başkan Bozbey, 17 ilçe belediye başkanıyla uyum içinde çalışarak Bursalılara en iyi hizmetleri sunacaklarını açıkladı. Şehirde heyecan ve işbirliği dolu bir buluşma yaşandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Partili ilçe belediye başkanlarını makamında ağırlayarak, uyum içerisinde Bursalılar için en güzel hizmetleri sunacaklarını söyledi.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeni Belediye Binası’nda AK Partili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İznik Belediye Başkanı Mehmet Kağan Usta, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan ve Keles Belediye Başkanı Ali Doğru’yu ağırladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden ve ilk kez göreve seçilen belediye başkanlarının ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni dönemde 17 ilçe belediye başkanıyla birlikte uyum içerisinde çalışarak Bursalılara hizmet götüreceklerini söyledi.

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte artık daha çok çalışarak hayata geçireceklerini belirten Başkan Bozbey, “Bursalılar bize güvendi ve bu makamlara bizi değer gördü. Önümüzdeki dönemde uyum içerisinde bu şehir için daha çok çalışacağız. Bursa’nın ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin taleplerini biliyoruz. Bir dakikamızı bile boşa harcamadan yeni bir Bursa için yol alacağız. Bursa’ya bahar geldi. Bursa’da yeni bir dönem başladı” dedi.

Bursa'da AK Partili belediye başkanlarının Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e toplu ziyareti önemli bir adım olarak nitelendirildi. Belediye başkanları, yeni dönemde uyum içinde çalışarak şehri geleceğe taşımak için kararlılıklarını dile getirdiler. Bozbey, Bursalıların güvenine layık olacaklarını belirterek, Bursa için yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda işbirliği ve çalışmanın artarak devam edeceğini vurguladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code