16 Eylül 2025 Salı
DOLAR 41.32 ₺
EURO 48.74 ₺
STERLIN 56.31 ₺
G.ALTIN 4,884.94 ₺
BTC 115,399.55 $
ETH 4,624.43 $
BİST 11,000.26

    Bursa Nilüfer'in kırsal mahallelerindeki 3 kaçak yapı yıkıldı

    TeknolojiGündemBursa 12
    Yayınlama: 18 Eylül 2024 Çarşamba 17:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Bursa Nilüfer'in kırsal mahallelerindeki 3 kaçak yapı yıkıldı

    Bursa'da Nilüfer Belediyesi, ilçenin kırsal mahalleleri olan Büyükbalıklı ve Karacaoba’da imara aykırı inşa edilen toplam 1800 metrekare alana kurulu üç kaçak yapıyı yerle bir etti.

    BURSA (İGFA) -  Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılarla kararlı mücadelesini kent genelinde sürdürüyor.

    Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle tarım arazileri üzerine kanuna aykırı inşa edilmiş yapılara karşı etkin bir çalışma yürütüyor. Belediye ekipleri son olarak, kentin kırsal bölgeleri olan Büyükbalıklı ve Karacaoba mahallelerinde bulunan üç kaçak yapıyı yıktı.

    Nilüfer İlçe Jandarma ve Nilüfer Belediyesi Zabıta ekiplerinin gözetiminde ve güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirilen yıkımlarda, Büyükbalıklı  Mahallesi’nde bin 100 metrekarelik iki depo ile Karacaoba Mahallesi’nde inşaat halindeki  800 metrekarelik bir depo kullanılamaz hale getirildi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code