21 Mayıs 2024 Salı
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.99 ₺
ALTIN 2,497.04 ₺
BTC 71,216.52 $
ETH 3,666.09 $
BİST 10,739.57

Bursalı Toprak Aras Türkiye Dart Milli Takımına Seçildi

SporYerelBursa 6
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 17:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Başarıdan başarıya koşan Bursalı Toprak Aras, 2023-2024 Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turlarında Türkiye 4.'sü olarak tamamlayarak Türkiye Dart Milli Takımına girmeyi başardı. Ankara'da gerçekleştirilen Elektronik Dart Milli Takım Seçmeleri'nde yetenekli sporcu Toprak Aras, Türk Bayrakları arasında yapılan karşılama ile milli takıma seçilirken ailesi, arkadaşları ve İznikli sevenlerinden büyük destek gördü.

Bursalı Toprak Aras Türkiye Dart Milli Takımına Seçildi

Bursalı Toprak Aras, dartta elde ettiği başarılara bir yenisini ekleyerek Türkiye Dart Milli Takımı'na seçildi. Genç sporcu, ailesi ve sevdikleri ile birlikte gurur dolu bir karşılama yaşadı. Ardında destekçilerinin dualarıyla yükselen başarı hikayesi, Türk bayrağını gururla temsil etmeye devam edecek.

Başarıdan başarıya koşan Bursalı Toprak Aras, 2023-2024 Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turlarında Türkiye 4.'sü olarak tamamladı.

BURSA (İGFA) -Ankara’ da yapılan Türkiye Dart Milli Takım elemelerinde 56 sporcu birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

27 Nisan 2024 tarihinde Ankara’da yapılan Elektronik Dart Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazanan Iznik’li genç sporcumuz Toprak Aras başarılı oyunu ile Milli Takıma girdi.

MİLLİ SPORCU ARAS’A KARŞILAMA

Türkiye Dart Milli Takımına seçilen Toprak Aras ve antrenörüne Türk Bayrakları ile karşılama yapıldı.  Aras, ailesi, Arkadaşları ve İznikli sevenleri tarafından konfetilerle karşılandı.

Milli Takıma seçilen Aras’ın annesi Nilgün Aras ile babası Mehmet Aras yaptıkları açıklamada, “Toprak’la gurur duyuyoruz. Oğlumuzun gayreti, azmi ve özverili çalışması ona başarıyı getirdi. Bu başarının ardına 6 yıldır birlikte çalıştıkları dart antrenörü Yusuf Duman’ın da çok büyük payı var. Onu da tebrik ediyoruz. Oğlumuzun Avrupada da güzel başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Karşılamaya katılan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bursa'nın yetiştirdiği başarılı sporcu Toprak Aras, milli takıma seçilerek ülkesini temsil etme onurunu yaşadı. Ailesinin ve antrenörünün desteğiyle elde ettiği bu başarı, genç sporcu için yeni fırsatların kapısını aralayacak. Toprak Aras'ın Avrupa'da da başarılı bir kariyere imza atacağına olan inanç her geçen gün artıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code